3 handige producten voor bij het klussen

Wie voert er door het jaar heen niet verschillende klussen in huis of in de tuin uit? Door zelf kleine klusjes uit te voeren zijn deze vaak sneller gedaan en bespaar je op de kosten voor het inschakelen van een timmerman. Voordat je aan deze klussen begint, is het belangrijk om het juiste gereedschap in huis te halen. In dit artikel beschrijven we drie handige producten, die niet mogen ontbreken tijdens het klussen. Met deze producten is de kans op fouten bij het uitvoeren van de klussen minimaal.

 

#1: een handige gereedschapswagen kopen

Een van de producten die goed van pas kan komen tijdens het klussen, is een gereedschapswagen. Klik hier om direct een gereedschapswagen te bestellen, waarin je al je gereedschap veilig op kunt bergen. Door voor het gebruik van een gereedschapswagen te kiezen heb je het gereedschap altijd bij de hand. Daarbij maak je de kans op ongelukken kleiner, als er geen gereedschap op de werkplaats rondslingert.

#2: schaf een multitool aan voor klussen

Zoals de naam van dit product al zegt, kan een multitool tijdens het uitvoeren van verschillende klussen worden gebruikt. Of het nu gaat om het verwijderen van een tapijt op de vloer, of om het zagen van kleine hoekjes: de multitool zal altijd van pas komen. Vaak wordt een dergelijke tool met verschillende opzetstukken geleverd. Zo kun je bij iedere klus een passend opzetstuk gebruiken, ook om bijvoorbeeld spaanplaatschroeven vast te zetten.

 

#3: een spannings- en leidingzoeker

Bij het uitvoeren van boorwerkzaamheden in huis loop je het risico, dat je leidingen of elektrakabels raakt. Om deze kans te minimaliseren, is het raadzaam om een spannings- en leidingzoeker aan te schaffen. Je kunt een spanningszoeker, in de vorm van een kleine schroevendraaier met een indicatielampje, ook gebruiken bij andere elektraklussen. Als je de schroevendraaier op een elektrisch geladen onderdeel houdt, zal het lampje gaan branden.

 

 
Deze advertorial is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.