Bedrijfsdeur voor jouw pand? Zo kies je de juiste!

Wil jij een bedrijfsdeur in jouw pand? Dat is waarschijnlijk een verstandige keuze! Een bedrijfsdeur is zeer praktisch als je regelmatig spullen moet in- en uitladen en/of voertuigen wil stallen in je pand. Er zijn verschillende type deuren waarvoor je kunt kiezen. In dit artikel helpen we jou om de juiste bedrijfsdeur te kiezen. Lees nu verder!

Welk type deur kies je?

Bedrijfsdeuren zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar. Welk materiaal kies je? En welke afmetingen moet de deur hebben? Wil je handmatige bediening of met (meerdere) afstandsbedieningen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je offertes begint aan te vragen. Er zijn verschillende deuren voor verschillende doeleinden. Zo zijn er voor boerderijen en schuren andere deuren dan voor de industrie. Zo kun je kiezen voor een poort in de bedrijfsdeur of enkel een garagedeur. Zorg dat je goed onderzoek doet naar de verschillende deuren om een weloverwogen keuze te maken!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsdeur?

Het grootste voordeel van een bedrijfsdeur is het praktische aspect. Met een bedrijfsdeur is het simpelweg veel makkelijker om voertuigen binnen te stallen, of ladingen voor bezorging klaar te zetten. Wanneer het zomers warm is kun je de deur tevens openen, waardoor het lekker doorwaait. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijfsdeuren ingebouwde isolatie, waardoor het in de winter lekker warm blijft in de ruimte waarin de bedrijfsdeur is gemonteerd.

Garagedeur laten vervangen

Je kunt de garagedeur veelal redelijk goedkoop laten vervangen. Een nieuwe garagedeur of bedrijfsdeur is een investering waarmee je een hele poos vooruit kunt. De exacte prijs van een nieuwe bedrijfsdeur is afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmeting van de deur, het type bediening, de mate van isolatie en eventuele beveiligingsopties. Al met al loont het om te investeren in een nieuwe bedrijfsdeur.