Geef je huis een warme uitstraling met houten jaloezieën

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in huis? Jaloezieën zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Wanneer je meer warmte en sfeer in je woning wilt aanbrengen, dan zijn houten jaloezieën een uistekende keuze. Door het natuurlijke materiaal wordt een uniek effect gecreëerd dat goed aansluit op iedere woonstijl. Of je nu gek bent op een traditionele uitstraling of juist een modern interieur hebt, houten jaloezieën passen eigenlijk bij iedere inrichting. Naast het stijlvolle karakter, bieden houten jaloezieën nog veel meer voordelen die het woongemak zullen verhogen. Zo kan je bijvoorbeeld met poweredblinds raamdecoratie de jaloezieën op vaste tijden laten openen en sluiten. Zelf in gevecht gaan met tegenwerkende trekkoordjes is dus niet meer nodig. Met een druk op de knop is de raamdecoratie zo helemaal naar jouw levensstijl in te stellen.

Raamdecoratie in de woonkeuken
Raamdecoratie in de woonkeuken

Grote variatie in aanbod van houten jaloezieën

Bij houten jaloezieën denk je misschien in eerste instantie aan de traditionele houtkleur. Dit kan variëren van licht eikenhout tot donker kersenhout. Je hoeft je echter niet te beperken tot enkel de aardse tonen. Het materiaal mag dan uit hout bestaan, maar de kleur kan helemaal aangepast worden op jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor een open uitstraling met witte bamboehouten jaloezieën. Dit voegt direct een romantische en frisse sfeer toe aan de ruimte. Of past een industriële look helemaal in jouw straatje? Met matzwarte houten jaloezieën geef je een warm en stoer tintje aan jouw woon- of slaapkamer. Het leuke aan Poweredblinds raamdecoratie is dat deze volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren en wensen aan te passen is.

Een aangenaam binnenklimaat met houten jaloezieën

Met jaloezieën verhoog je het wooncomfort doordat jij de controle hebt over de lichtinval. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel licht er in je woning valt. Het voordeel van houten jaloezieën is dat je deze volledig kunt instellen aan de hand van de stand van de zon. Zo heb je perfecte bescherming in huis. Je kan er juist ook voor kiezen veel zonlicht in huis te hebben. Door de horizontale lijnen kan je wel gemakkelijk naar buiten kijken, maar krijgen pottenkijkers geen kans. Zo geniet je van optimale privacy met deze jaloezieën. Met Poweredblinds raamdecoratie kan je de jaloezieën ook op afstand bedienen. Zie je bijvoorbeeld op kantoor dat het een warme en zonnige dag is? Stel de jaloezieën dan op afstand in zodat de zon niet heel de dag naar binnen schijnt. Zo hou je de warmte buiten en kom je thuis in een koel huis.

Stevige en duurzame raamdecoratie

Traditionele raamdecoratie moet je met de hand bedienen. Hierdoor krijgt vuil en slijtage vaker de kans om schade aan te richten. Aangezien dit met elektrische houten jaloezieën helemaal automatisch gaat, hoef je zelf niets aan te raken. Met je stem, tablet of telefoon stel je snel en eenvoudig de raamdecoratie in op de gewenste stand. Bovendien zijn de jaloezieën gemaakt van duurzaam hout zodat je er extra lang plezier van hebt.