Eetkamerstoelen trend voor 2022, dit zijn ze!

Welke eetkamerstoelen gaan we in het nieuwe jaar vooral veel terugzien? Kortom, wat is de trend onder eetkamerstoelen voor 2022? En zijn ze comfortabel genoeg om uren aan de eettafel te kunnen zitten? We nemen het in dit artikel met je door! Welke eetkamerstoelen heb jij straks in huis staan?

Samen tafelen, samen genieten

Zonder dat we het misschien direct in de gaten te hebben is de eettafel maar al te vaak het centrale punt in huis. Je komt er letterlijk thuis. Gezellig kleuren aan tafel met je kinderen, puzzelen of spelletjes spelen. En misschien zit je er wel vaker dan gedacht aan je laptop. Rond en aan de eettafel gebeurt het allemaal. Gezellig tafelen, steengrillen, samen eten en genieten: je doet het aan je eettafel. En daar horen mooie stoelen bij. Stoelen waar je niet alleen prettig op zit, maar waar je ook vooral langdurig comfortabel op kunt zitten.

Gelukkig bestaan de huidige trend eetkamerstoelen uit bijzonder fraaie, zachte, comfortabele modellen, daarvoor hoef je het dus niet te laten.

De mooiste pareltjes. Staan ze straks aan jouw eettafel?

Het kleurenpalet van het komende seizoen bestaat uit mossige natuurtinten. Zo vinden we het immer mooie cognac terug, maar ook gemêleerd blauw, bruin, antraciet en zilver. Of de zonnige kleuren geel, zalmroze en taupe.

Fraaie cognac eetkamerstoel. Foto: Haco
Fraaie cognac eetkamerstoel. Foto: Haco

Deze fraaie eetkamerstoelen zijn ontzettend veelzijdig doordat zij in verschillende interieurstijlen passen. Zowel in het landelijk als industriële interieur staan zij geweldig. Het materiaal van deze stoelen bestaat uit een stof, lijkende op suède. En let ook op de details van dit type stoel; de zwarte, metalen poten kennen een plat/ronde afwerking. Een groot voordeel van deze stoel is de geweldige zitvorm, waarbij de onderrug een goede ondersteuning ontvangt. Deze eetkamerstoelen zitten ook nog eens heel comfortabel. Mix ze in verschillende kleuren voor een extra modern en spannend effect!

Nieuwst trend eetkamerstoel voor 2022. Foto: Haco
Nieuwst trend eetkamerstoel voor 2022. Foto: Haco

Dit vinden wij toch wel echt heel mooi design. Deze eetkamerstoelen vormen de absolute nieuwe trend onder eetkamerstoelen. De velvet stof zorgt voor mooie kleurschakeringen met het licht en dankzij de opening aan de achterzijde creëer je een extra ruimtelijk effect. Deze stoelen vormen een absolute musthave voor het komende seizoen. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren, waaronder oud roze, groen en goud: de trendkleuren van dit moment!

Eetkamerstoel met stiksels, wieltjes en armleuning! Foto: Haco
Eetkamerstoel met stiksels, wieltjes en armleuning! Foto: Haco

De laatste eetkamerstoel uit onze selectie trends voor 2022, bestaat uit een wel heel bijzondere eetkamerstoel. De sierstiksels vormen ten eerste een absolute trend in 2022, maar deze eetkamerstoel biedt meer. Hij heeft namelijk ook wieltjes onder de poten, wat extra comfort met zich meebrengt (op een gladde ondervloer). De wieltjes zijn koppelt aan het metalen onderstel en kun je optioneel gebruiken. Daarnaast heeft deze eetkamerstoel armleuningen, wat ook erg prettig kan zijn. Ook voor kinderen is dit type stoel goed geschikt. Het kunstleder is gemakkelijk te reinigen namelijk. Dit zijn echte gezinsstoelen voor jong en oud!