Van Eyck: de perfecte houten shutters in 4 stappen!

Ben jij op zoek naar de perfecte houten shutters? Dan ben je bij Van Eyck aan het juiste adres! Van Eyck is een specialist op het gebied van shutters en blinds, en helpt jou graag om de perfecte shutter te vinden. Hoe dit precies in zijn werking gaat, lees je in deze blog!

Stap 1: Inspiratie

Voordat je een shutter kunt bestellen, moet je een idee krijgen van wat voor soort shutter jij wilt. Deze zijn namelijk in verschillende soorten beschikbaar. Van Eyck heeft op zijn website verschillende collecties shutters beschikbaar, waardoor jij je kan laten inspireren. Ook heeft Van Eyck op verschillende plekken in Nederland zogeheten “binnenkijkers”, waar jij naartoe kan om een beeld te krijgen van hoe je bepaalde shutters kunt implementeren in jouw situatie.

Stap 2: Situatieschets

Nu jij weet welke shutters je wilt, is het van belang om je eigen situatie te bekijken. Het kan namelijk zijn dat jij gebruik zult moeten maken van de shutters op maat van Van Eyck. Dit houdt in dat Van Eyck de shutters op maat voor jou maakt, omdat de shutters uit de vaste collectie niet goed op jouw ramen passen. Hiervoor moet jij dus goed de maten van jouw raam weten.

Stap 3: Ontwikkeling

Nu jij jouw situatie hebt doorgegeven aan Van Eyck, kunnen zij de shutters voor je gaan ontwikkelen. Hier wordt er voor gezorgd dat er aan al jouw eisen wordt voldaan. Niet alleen op het gebied van de maat van de shutter, maar ook op het gebied van kleur en houtsoort. Zodra de shutters klaar zijn, zal Van Eyck zo snel mogelijk voor je deur staan.

Stap 4: Installatie

Nu de shutters geleverd zijn, is er nog één stap over: de installatie van de shutters. Dit wordt uitgevoerd door één van de monteurs van Van Eyck, zodat het gegarandeerd helemaal correct wordt gedaan. De monteurs van Van Eyck zorgen ervoor dat het raam te allen tijde toegankelijk blijven, zodat deze altijd geopend kunnen worden.

Van Eyck

Ga jij voor shutters op maat, of ga jij voor een shutter uit de collectie? Bekijk je mogelijkheden snel op de website van Van Eyck! Wil jij liever eerst overleggen wat er voor jouw ramen de beste optie is? Eén van de specialisten van Van Eyck staat je graag te woord!

 

Meer: Shutters de voor- en nadelen op een rij