De eetkamer compleet maken met de mooiste ronde eettafels

Wil jij graag een nieuwe eettafel kopen, en ben je er nog niet helemaal uit welke vorm je graag wilt hebben? In dit blog staan alle voordelen en mogelijkheden voor een ronde eettafel op een rij. Ronde tafels zijn namelijk niet voor niets op dit moment ontzettend populair, en het ziet er naar uit dat dat nog wel een poosje zo zal blijven. Ben jij nieuwsgierig geraakt? Lees dan snel verder en ontdek waarom je zeker moet kiezen voor een ronde tafel…

Sfeervolle ronde eettafel. Foto: Mister Tafel
Sfeervolle ronde eettafel. Foto: Mister Tafel

Een ronde tafel is bijzonder ruimtelijk

Is de ruimte waar jij de eettafel wilt plaatsen niet zo groot? Dan is een ronde eettafel kopen zeker een goed idee. Deze neemt namelijk in verhouding minder plek in beslag dan een vierkante of rechthoekige tafel. Je loopt er veel makkelijker omheen, en kunt hem zowel in een hoek als middenin de ruimte zetten. Ook als je wat accessoires midden op de tafel zet kun je er nog gemakkelijk aan eten, want er is nog plek zat voor 4 of 5 borden, afhankelijk van het formaat dat je kiest.

Een ronde tafel is gezelliger dan een rechte

Heb je al stilgestaan bij het feit dat het aan een ronde tafel veel gezelliger dineren is dan aan een rechte? Dat komt doordat iedereen om de tafel heen zit, en elkaar gemakkelijk aan kan kijken. Er zit niemand op een hoek of aan kop, en dus voelt het heel gelijkwaardig. Je legt zo gemakkelijker met iedereen contact, en dat komt de sfeer ten goede. Een nadeel is dat als je een heel groot gezin hebt of vaak meerdere eters hebt dat een ronde tafel dan wat klein is. Er kunnen namelijk doorgaans niet meer dan 5, en met geluk 6 mensen aan eten.

De mogelijkheden om een ronde eettafel te kopen

Ben jij overtuigd van de ruimtelijkheid en knusheid van een ronde tafel? Breng dan zeker een bezoekje aan de website van Mister Tafel. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment, en kun je een ronde eettafel kopen in allerlei verschillende stijlen. Het leuke is dat je op de website van Mister Tafel zelf kunt kiezen welk blad je wilt, en hoe je wilt dat de poten er uitzien. Je stelt dus in feite je eigen tafel samen, waardoor je gemakkelijk de voor jou perfecte combinatie vindt. Ga je voor een driepoot gemaakt van een stevige houtsoort, of toch voor een elegante facet poot? Voor het blad kun je kiezen uit hout met allerlei verschillende bewerkingen, zoals een visgraatpatroon of met een gekleurde rand. Dat is weer eens wat anders dan de standaard tafelbladen die je in de meeste winkels ziet.

Heb je jouw ideale ronde eettafel gevonden? Dan bestel je hem gemakkelijk via hun website, wordt hij voor je op maat gemaakt en zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Dat worden gezellige avondjes samen met het gezin of je partner aan je mooie nieuwe eettafel!