Curiosa en brocante winkel Milatonie

Brocante curiosa bij Milatonie!
Brocante curiosa bij Milatonie!

Woonaccessoires kun je in vrijwel iedere woonketen kopen, maar om je interieur echt van een unieke, rijke sfeer te voorzien kun je niet heen om een (online) bezoek aan een curiosa en brocante winkel. Hier vind je rijkelijk gedecoreerde woonaccessoires met een zeer eigen, uniek karakter. Woonaccessoire winkel Milatonie is zo’n zeer bijzondere winkel, met stijlvolle, fantasierijke snuisterijen en brocante accessoires voor tuin, keuken en interieur!

Wat is curiosa en brocante?

Bij het woord ‘curiosa’ gaat niet bij iedereen direct een lampje branden; wat wordt er dus verstaan onder curiosa? Curiosa zijn opmerkelijke accessoires, zodra je ze ergens ziet staan moet je er even bij stil staan of het zelfs even aanraken. Opmerkelijke beeldjes, sierlijk, en soms met dubbele functie, daarbij ademen ze een brocante, rustieke sfeer uit met een verleden – de sfeer van Harry Potter’s Hogwarts, of Fantastic Beasts. Wie dus niet alledaagse woonaccessoires zoekt, die het interieur een kenmerkend eigen sfeer geven, moet nodig eens een brocante curiosa winkel bezoeken!

Dierenbeeldjes

Wie opzoek is naar markante, sierlijke dierenbeeldjes of woonaccessoires met dierenafbeeldingen, zoals wandklokken, kussens, drinkbakken en hondenmanden, kan zijn hart ophalen bij Milatonie. Niet alleen voor je eigen interieur, maar ook als cadeau zijn dit bijzondere accessoires!

Plantenhouders

Plantenhouders, voor binnen en voor buiten, vormen een ware woontrend momenteel. Een woning zonder planten op houders voelt al snel kaal aan. Bij Milatonie tref je een bonte verzameling plantenhouders van uiteenlopende pluimage, denk aan veel brocante kastjes, krukjes en tafeltjes, of bijzondere metalen plantenhouders. Een fijn aspect is de zeer ruime keuze! Milatonie.nl is dé winkel voor jouw brocante, curiosa woonaccessoires!

 

Super gave plantentafel van Milatonie.nl
Super gave plantentafel van Milatonie.nl