Een snelcursus wasmachine aanschaffen

U staat op het punt een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Er zijn er zoveel om uit te kiezen, hoe kiest u degene die perfect bij uw behoeften past? Bij het kopen van een nieuwe wasmachine zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. Deze factoren beïnvloeden de levensduur en kwaliteit van de wasmachine. Word een wasmachine-expert met deze tips!

Let op het toerental

Door een hogesnelheidswasmachine aan te schaffen, hoef je niet veel tijd in of op de droger door te brengen. Feit is dat hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe meer was er uit de trommel van de droger komt. Deze hoge snelheid zorgt ervoor dat de wasmachine snel centrifugeert. De snelheid die u nodig heeft, hangt af van uw voorkeur. Houd er rekening mee dat wassen op hoge snelheid ervoor zorgt dat het wasgoed sneller verslijt.

Kwaliteit

Het doel van het wassen van kleding in de wasmachine is natuurlijk om ze zo schoon mogelijk te maken. Bij het kopen van een wasmachine is het fijn om te zien dat je wasgoed over een paar jaar weer net zo schoon is als de eerste. Dit wordt beïnvloed door de waskwaliteit van de wasmachine. Kies een wasmachine van middelmatige of hoge kwaliteit wasgoed. Een wasmachine van deze kwaliteit voorkomt vette luizen en nare geurtjes uit de wasmachine. En dat wil je natuurlijk niet!

Decibel

Met het aantal decibel probeert men aan te geven hoe het geluidsniveau van de wasmachine kan worden ervaren. Men bedoelt hiermee over het algemeen het meest harde geluid wat de wasmachine kan produceren. Ben jij van plan om de wasmachine vlakbij een slaapkamer te plaatsen? Let dan op het aantal decibel bij aanschaf van de wasmachine. Daar zul je later erg veel profijt van hebben! Vuistregel: voor elke 3 decibel die het geluidsniveau stijgt, verdubbelt het geluid.

Piest.nl

Nieuw witgoed kopen in Hengelo dat jaren meegaat? Bij Piest ben je op het juiste adres. Neem snel een kijkje in de webshop van Piest of kom een keer bij hun langs!