Theetuin Ruinen

De biologische theetuin met lekkernijen uit eigen tuin

Kies je favoriete thee of koffie, trakteer jezelf op een vers gebakken lekkernij en kom even helemaal tot rust in de theetuin in Ruinen, Langverwacht!

Dit fijne plekje vind je aan de rand van Ruinen, in Zuidwest Drenthe tussen Meppel en Hoogeveen. Het perfecte begin-, tussen-, of eindstation na een wandeling over het Dwingelderveld of een fietstocht door de bossen. Of gewoon als je zin hebt om even weg te dromen bij een goed boek. Kom je voor rust, natuur en gezelligheid, dan ben je bij Langverwacht aan het juiste adres.

Onze theetuin heeft heerlijke zitjes midden tussen de bloemen en bomen. Bij slecht weer kun je een knus plekje vinden in onze Zweedse ‘stuga’!

Kies voor een heerlijke koffie of thee. Of ga voor een eerlijke frisdrank. De bijgerechten zijn vaak zelfgemaakt en van producten uit eigen tuin of de omgeving. Zo kun je echt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Je bent van harte welkom. Dus hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in onze Theetuin in Ruinen. Kijk voor meer informatie eens op langverwacht.nl

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.