Mindfulness Retreat

One day retreat voor Mindfulness

We leven in een wereld die als maar drukker wordt. We houden continue meerdere ballen omhoog om ons staande te houden. Werk, vrienden, verenigingen etc. etc. Maar we vergeten soms om mindfull te leven. Daarmee bedoelen we te leven in het moment. Genieten we nog wel echt van het hier en nu?

Tijdens een one day retreat ga je hiermee aan de slag? Samen met een aantal gelijkgestemde kom je tot rust in een rustige en vredige omgeving. Een intuïtieve coach neemt je mee op reis tijdens gezamenlijke meditatie oefeningen, rustgevende yoga oefeningen, stilte momenten en momenten van een persoonlijk gesprek. Een one day retreat is de uitgelezen manier om even echt met jezelf aan de slag te gaan!

Mindfulness one day retreats in Nederland

Je kunt een one day retreat op vele plekken bijwonen. Ga eens op onderzoek uit naar de mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke dag in de spirituele provincie van Nederland: Drenthe! Omringd door een gevarieerde natuur is dit misschien wel de prettigste plek voor een dag vool rust en zelf ontplooiing.

Een one day retreat kun je volgen via een grotere organisatie, maar er zijn ook diverse coaches die via hun eigen website een dergelijke dag aanbieden. Kijk goed of je een klik voelt met de betreffende coach. Wij hebben alvast een aanrader voor je: de One day retreat ‘Zen’ van coach Denise. Bekijk haar website voor meer informatie.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.