займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Bladluis bestrijden - bladluis verwijderen

Met biologische bestrijdingsmiddelen bladluis bestrijden? Bladluis verwijderen doe je zo…

Vergeet chemische bestrijdingsmiddelen, effectief bladluis bestrijden doe je met brandnetelsap. Bladluis bestrijden wordt zo een gemakkelijk klusje!

Biologische bestrijdingsmiddelen bladluis: Gebruik maken van brandnetelsap
Je maakt brandnetelsap vrij eenvoudig: verzamel een flinke hand brandnetels , gebruik hierbij handschoenen uiteraard, en stop deze in een pot heet water. Sluit de pot af en laat dit drie dagen trekken. Na drie dagen giet je de sap af met een zeef, of nog beter, met een oude panty; deze houdt alle gruis tegen.

Bladluis verwijderen
De bladluis verwijderen doe je zo: Giet de brandnetelsap in een plantenspuit. Bespuit hiermee dagelijks planten die gevoelig zijn voor bladluis. Is een plant eenmaal bedekt met bladluis, dan kun je de bladluis verwijderen door ook in dit geval dagelijks meerdere malen te spuiten met de brandnetelsap. Binnen enkele dagen trekt de bladluis weg!

Bladluis

Wist je dat bladluizen zich voornamelijk onder jonge bladeren ophouden? Je ziet de blaadjes krullen en langzaam afsterven.

Meer tuin?

Informatie over biologisch bladluis bestrijden & lees ook Motten verdelgen


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl