Tuin inrichten met betonnen objecten

Wat je met beton allemaal wel niet kunt doen ... Foto: Betondingen.nl
Tuinbank! Wat je met beton allemaal wel niet kunt doen … Foto: Betondingen.nl

Door het plaatsen van een trendy betonnen tuinbank in uw tuin, bij de voordeur, of zelfs op balkon, creëert u een fraaie blikvanger met nuttige functie. Een tuinbank werkt uitnodigend, fijn om met vriendinnen of bezoek eens op een andere manier gebruik te maken van de tuin. Een betonnen tuinbank is niet alleen fraai voor het oog, maar is daarnaast robuust en stevig en gaat daarnaast ook nog eens jarenlang mee.
Beton is een prachtig natuurlijk materiaal en staat fraai in iedere buitenomgeving. Beton laat zich mooi combineren met bijvoorbeeld hout of steen: wat eveneens natuurlijke materialen zijn.

Combineer met beton

Kiest u voor een grote rechte bank die u met gemak tegen een muur op uw terras of op uw balkon kunt zetten of gaat u voor een betonnen tuinbank die bewerkt is en die misschien zelfs rond is? De bovenstaande afbeelding is een mooi voorbeeld van een bijzonder samenspel tussen hout en beton!

Betonnen Haardhout opslag

Een betonnen haardhout opslag is eenvoudig te realiseren: plaats meerdere betonnen U-delen op elkaar zoals te zien is op de foto rechts op de website, en je hebt direct een ultra stevige en prachtig moderne haardhout opslag gemaakt; zonder timmerwerk!

Ter inspiratie!

Terug naar de tuinbank; het hebben van een betonnen bank heeft heel veel voordelen tegenover het hebben van bijvoorbeeld een tuinbank van hout of van kunststof, die na een tijdje te hebben buitengestaan toch gaan breken of rotten. Beton is stevig en is opgewassen tegen alle soorten weertype.

Beton blijft langdurig mooi

Of u uw betonnen tuinbank nou in de regen of juist in de volle zon laat staan het maakt niet uit want er zal niets met uw beton gebeuren. De prachtige antraciet kleur is ideaal te combineren met gekleurde kussens. Inspiratie doet u op bij één van de grootste leveranciers van betonnen tuinproducten: www.Betondingen.nl!

Combineer een tuinbank met een mooie tafel.

Combineer de betonnen tuinbank met een mooie tafel of een leuk tuinbeeld, om het helemaal af te maken. Online kunt u al uw betonnen benodigdheden voor buiten en uw betonnen tuinbanken gemakkelijk bestellen en u zult deze dan zo snel mogelijk bij u thuis of op de locatie waar u dat wenst bezorgd krijgen.

Bewerk eventueel uw betonnen tuinbank met betonverf of met tegels of mozaïek en creëer zo gemakkelijk uw eigen tuinmeubelen. Beton is eigentijds, stoer en bijzonder en zal dat karakter aan uw tuin geven waarnaar u op zoek bent.

Meer tuininspiratie? Bezoek onze uitgebreide special!