Nieuwe trend: het naambord met foto bij de voordeur!

Naambord met foto voordeur
Naambord met foto voordeur

We personaliseren graag onze woning, iets wat duidelijk terug te zien is bij het naambord bij de voordeur. Er zijn tal van keuzes te maken, zo kun je kiezen voor plakplastic met uitgefrasede namen, maar de nieuwste trend laat iets heel anders zien. Thuis voelt pas als thuis wanneer ieder familielid mooi vermeld staat bij de voordeur: ouders, kinderen, huisdieren, allemaal vinden ze hun plekje in het naambord met foto!

Het naambord met foto kent een energieke uitstraling

Het naambord met foto voor bij de voordeur straalt vooral een heerlijke dynamiek uit. Niet alleen jijzelf als bewoner krijgt er een fijn gevoel van, ook bezoekers krijgen direct een introductie van de gezinssamenstelling en de onderlinge dynamiek. Het naambord met foto is één van de modernste en meest eigentijdse trends die zich momenteel voordoet als het aankomt op voordeuraankleding. Je kunt er jullie namen op kwijt, afbeeldingen en het huisnummer; het is maar net waar je voor kiest!

Overigens kun je er natuurlijk ook voor kiezen om foto’s van jullie gezin achterwege te laten en een andere mooie afbeelding te kiezen, of helemaal geen afbeelding. Volstaat voor jullie het huisnummer en eventueel de namen van de gezinsleden, dan is dat ook een keuze. Je hebt geheel de vrije hand in het design, waarbij je zelf bepaalt wat er allemaal wel of juist niet op het naambord komt te staan. Kies bijvoorbeeld een afbeelding die echt past bij de sfeer van jullie woning, dus een klassieke, moderne of speelse afbeelding.

Hoe zit het met weerbestendigheid?

De naamborden met foto zijn gemaakt van stevig aluminium, een bijzonder weersbestendig product, wat dus niet aangetast raakt door zon, wind, vorst en regen. De afbeeldingen blijven kleurecht en verbleken niet in de loop der tijd. Dit naambord blijft jarenlang mooi.

Cadeau tip

Niet alleen voor je eigen woning is het naambord een bijzondere aanwinst, ook het cadeau doen van een naambord met foto wint aan populariteit! Ken jij iemand die een nieuwe woning heeft gekocht, net verhuisd is, een nieuwe huisgenoot gekregen heeft of anderszins? Het is altijd weer een uitdaging wat je dan cadeau geeft in zo’n geval; het foto naambord is juist dan een ontzettend origineel cadeau.

Veelzijdig design

Naamborden met foto en huisnummer zijn in velerlei formaten, groottes en vormen verkrijgbaar. Van vierkant tot rond of ander vormig. Ga jij voor een bescheiden model, of mag het overduidelijk zichtbaar zijn vanaf de straatkant?

Waar koop je ‘m?

Zoals voor veel producten geldt koop je het naambord met foto online, want hij is namelijk nergens verkrijgbaar in reguliere winkels, iets wat niet bepaald vreemd is. Dit naambord personaliseer je namelijk zelf online. Voor een naambord met foto van Topdoek bezoek je de website en ga je direct aan de slag.