Winkelen in Aken

Sfeervol winkelen in Aken
Aken, de oude domstad, heeft een gezellig en toegankelijk centrum. In de beroemde Adalbertstrasse kun je perfect winkelen. Ook is er een grote Kaufhof in Aken. Maar er is meer; naast winkelen in Aken zijn er vele gezellige terrassen te bezoeken. Aken is dan ook een echte studentenstad!

Winkelen in Aken & bijzonderheden
Besluit je een dagje te gaan winkelen in Aken, breng ook eens een bezoekje aan de Elisenbrunnen; midden in het centrum van Aken tref je de natuurbronnen. Er langs wandelend kan het je haast niet ontgaan: de geur van rotte eieren die de Elisenbrunnen verspreiden is onmiskenbaar de geur van écht bronwater. Bezoek ook absoluut de Dom van Aken. De bouw van de Dom werd gestart eind 700 en in gebruik genomen in 804. De Dom van Aken is dus ruim 1200 jaar oud (althans, een gedeelte hiervan).

Openingstijden winkels Aken

Winkels in Aken zijn globaal genomen geopend van:
ma t/m vrij 09.00 / 19.00u
za 09.00 – 18.00u

Voordelig winkelen in Aken!
Besluit je op de terugreis nog even langs een bijzonder grote en voordelige supermarkt te willen gaan, dan kunnen wij je Kaufland van harte aanbevelen!
Daarnaast tref je in Aken natuurlijk de voordeligste discount winkels als Kik.

Weekendje weg Aken
Wil je meer dan alleen maar winkelen in Aken, dan is een korte vakantie naar Aken ook een leuk alternatief. Aken is bijzonder mooi gelegen en in de directe omgeving tref je zowel Maastricht, als bijvoorbeeld uitlopers van de Belgische Ardennen! Zeg je Aken, dan zeg je Bourgondisch leven..

Bezoek ook winkelen in Kleve & Kerstmarkt Aken