Green graffiti, ofwel: reverse graffiti op muren en tegels

Woon je in grootstedelijk gebied, dan kan het je bijna niet ontgaan zijn: reclameboodschappen, uitgespoten op stoeptegels, als bijzondere eye catcher. Ontstaan vanuit een nieuwe invalshoek: green graffiti/ reverse graffiti!

Wat is green graffiti/ reverse graffiti?
Rondlopend in de wijk ‘Kleiwegkwartier’  in Rotterdam, viel ons oog al eerder op deze bijzondere reclame boodschappen, welke uitgespoten zijn op stoeptegels. De bedenkers hiervan creeren reclameboodschappen op de stoep, of muren, doordat zij een sjabloon aanbrengen op de ondergrond, waarbij de inhoudelijke tekst ontstaat door weggespoten straatvuil middels een hogedruikspuit, met ‘schone graffiti’ als resultaat! Reverse graffiti is ook toepasbaar op buitenmuren en wat al dan niet van enigszins bevuild steen!

Meer groene muur decoraties