займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Stichting Pameijer, Rotterdam, komt met kookboek!

Stichting Pameijer te Rotterdam brengt deze maand een heus kookboek uit! Pameijer, bekend als zorgverlener aan verstandelijk beperkten, jeugdzorg en psychiatrie, heeft een kookboek samengesteld aan de hand van 60 gerechten. Lees meer..

Kookboek Pameijer
Stichting Pameijer, met ruim 4000 cliënten en zo’n 2000 medewerkers, heeft uit alle recept-inzendingen van haar medewerkers en cliënten, de 60 beste recepten geselecteerd. Topkoks uit de regio (denk hierbij aan Cees Helder en Jim de Jong) hebben op hun beurt 8 recepturen hiervan ook nog eens bijgeschaafd naar haute cuisine niveau!

Het Pameijer kookboek lijkt ons een enig kerstgeschenk met een goed doel voor ogen; voor de ware kookliefhebber!

Het Pameijer kookboek bestellen? Bezoek: Kookboek kerstgeschenk, Rotterdamshandwerk.nl


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl