займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Snel gehaktballen braden

Gehaktballen braden is absoluut niet moeilijk. Hoe kun je snel gehaktballen braden? Lees hier meer…

Gehaktballen maken? Klik hier
Maak ten eerste kleine gehaktballen, deze zijn sneller klaar.

Snel gehaktballen braden
Neem een braadpan, plaats op hoge verhitting met een scheut vloeibare bakboter. Plaats de gehaktballen in het vet en wentel ze continu, net zo lang zij allen dicht geschroeid zijn en bruinig worden. Snel laten garen doe je door een kopje heet water toe te voegen en deksel op de pan te plaatsen, zet de hittebron weer op een lage stand. De gehaktballen worden ‘doorstoomt’ op deze wijze. Nog even snel op hoog vuur afbakken voor een gebakken resultaat.

Meer bakken & braden? Vlees paneren Saus voor Spaghetti maken Biefstuk in de oven


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl