займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Tegels verven keuken & badkamer

Tegels verven in keuken en badkamer: goed plan of toch maar beter niet doen? Lees meer…

Tegels verven keuken
Geverfde tegels kunnen op (vaak langere) termijn niet constante blootstelling aan vocht weerstaan. De verf gaat dan op bepaalde, overbelastte plekken, bladderen. Het resultaat is dan zó afschuwelijk dat de tegelwand optisch is geruïneerd. Tegels verven in de badkamer is daarom af te raden.

Tegels verven in de keuken is minder risicovol en kun je prima uitvoeren.

Hoe tegels verven keuken
Neem de tegels af met een sterke ontvetter. Schaf speciale tegelgrondverf & tegelverf op terpentinebasis aan. Tegels verven doe je van boven naar beneden werkend. Na de droogperiode van de grondverf kun je de eerste laag tegelverf aanbrengen. Tot tweemaal toe tegels verven is vaak overbodig. Lees daarom goed de instructie op het blik tegelverf.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl