Sonnemans, de betere beddenzaak in hartje Brabant

Sonnemans bedden: inspiratie opdoen en natuurlijk uitproberen!
Sonnemans bedden: inspiratie opdoen en natuurlijk uitproberen!

Voor jezelf, voor jullie of voor het hele gezin, wil je niets anders dan het betere bed kopen. Voor de kleinsten een schattig kinderbed, en voor jullie zelf een mooi bed met de beter matrassen. In Noord Brabant ben je hiervoor bij Sonnemans, omgeving Eindhoven, helemaal aan het juiste adres. Sonnemans bedden is een begrip in de hele regio, maar waarom eigenlijk?

Sonnemans: kwaliteit en design voorop

Sonnemans beddenwinkel heeft een uitgebreide showroom. De riante showroom is gevestigd in Someren, nabij Eindhoven, Deurne en Uden. Hier kunnen klanten rekenen op advies en kunnen zij ter plekke bedden uitproberen. En natuurlijk kan de klant ook online bedden bestellen bij Sonnemans. De klant doorloopt dan een procedure, aan de hand van vragen en persoonlijke voorkeuren, waarbij uiteindelijk de meest geschikte matrassen zullen verschijnen. Zo ben je als klant gewaarborgd van een geschikt matras, zonder het per se uit te proberen in de showroom.

Juiste combinatie van bedframe, ombouw, matras en topper

De juiste bedframe, ombouw, matras en topper bepalen het hoogste slaapcomfort.

Matrassen

Het matras is misschien wel de belangrijkste factor in het comfort van een bed. Een goed matras biedt de juiste ondersteuning aan het lichaam en verdeelt het gewicht gelijkmatig om drukpunten te verminderen. Er zijn verschillende soorten matrassen, zoals traagschuim, binnenvering, latex en hybride matrassen, elk met hun eigen voordelen. Traagschuimmatrassen vormen zich naar het lichaam en bieden uitstekende drukverlichting, terwijl latex matrassen bekend staan om hun veerkracht en duurzaamheid. Binnenveringsmatrassen bieden goede ondersteuning en ventilatie, wat ze geschikt maakt voor mensen die ’s nachts warm slapen. Het kiezen van de juiste matras stevigheid, van zacht tot extra stevig, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en slaaphoudingen.

Bedframe

Een stevig bedframe zorgt voor stabiliteit en voorkomt ongewenste bewegingen en geluiden. Daarnaast kan de hoogte van het bedframe van invloed zijn op het gemak waarmee iemand in en uit bed stapt. Bedframes zijn er in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal en gestoffeerd, die niet alleen bijdragen aan het esthetische aspect maar ook aan het algehele comfort. Verstelbare bedframes bieden extra voordelen door de mogelijkheid om de positie van het hoofdeinde en het voeteneinde aan te passen, wat kan helpen bij het verlichten van rugpijn, snurken en andere gezondheidsproblemen.

Waarom is een topper belangrijk?

Een topper kan het slaapcomfort aanzienlijk verhogen door extra zachtheid en ondersteuning te bieden. Dit is vooral nuttig als het matras te stevig of oncomfortabel aanvoelt. Toppers zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals traagschuim, latex, dons en gel-geïnfuseerd schuim, die elk unieke voordelen bieden. Traagschuim toppers vormen zich bijvoorbeeld naar de contouren van het lichaam, wat helpt om drukpunten te verlichten en een gelijkmatige gewichtsverdeling te bevorderen.

Verlengen van de Levensduur van het Matras

Door een topper op het matras te leggen, wordt de slijtage van het matras verminderd. De topper fungeert als een beschermende laag die voorkomt dat het matras direct wordt blootgesteld aan lichaamsgewicht en beweging. Hierdoor blijft het matras langer in goede staat en behoudt het zijn oorspronkelijke vorm en ondersteunende eigenschappen.