Interieuradvies, een éénmalige investering

Je betrekt een andere woning en dan sta je in de kale, lege ruimte die jij of jullie jezelf eigen willen gaan maken. Duizend-en-één plannen en ideeën die opborrelen, maar toch valt het lang niet mee om écht een kloppend geheel van je interieur te maken. Daarbij kun je ook niet alles op voorhand weten, want een ruimte moet praktisch worden of blijven, maar ook bijzonder worden en een blauwdruk vormen van wie jullie zijn. Natuurlijk kun je ook voor deze uitdaging staan binnen je huidige woning, waar het roer om moet.

Je interieur moet je energie geven, je moet er blij van worden; een gedateerde stijl draagt daar zeker niet aan bij! Tijd voor verandering dus.

Interieurmetamorfose? Zet een interieurstylist in!

Wie wel eens kijkt naar KZK, oftewel: Kopen Zonder Kijken, ziet práchtige interieurmetamorfoses voorbijkomen. Ze vormen een mengeling van wensen van de nieuwe bewoners en krijgen een eigentijdse touch mee van de interieurstyliste. Als kijker is het genieten van het “voor- en na” tafereel. Als je ziet wat er bereikt wordt, dan dringt de gedachte zich automatisch op dat je dat zelf ook zou willen! En dat kan: wie écht voor professionele interieurtransformatie gaat, neemt een interieurstylist voor interieur advies in de arm.

Interieurstyling, hoe werkt dat in de praktijk?

Maak eerst eens een selectie van verschillende interieurvormgevers.

  • Bezoek online een professioneel interieurvormgevingsbureau en bekijk zeker eerst eens de portfolio
  • Spreken de projecten en tone of voice van de website jou/ jullie aan, raak je er enthousiast van?
  • Welke werkwijze wordt gehanteerd? Wat wordt jouw/ jullie inbreng en waar neemt de interieurstylist het van je over?
  • Om een idee te krijgen kun je alvast een kijkje nemen op Paula Goulmy interieurontwerp, een begrip binnen het wereldje.

Jouw/ jullie woning wordt in kaart gebracht, via een plattegrond die leven in wordt geblazen op de computer, krijg je via 3D te zien hoe jullie nieuwe interieur er uit zou kunnen komen te zien. Als bewoners heb je natuurlijk ook een taak; het leuke werk wacht op jullie, zoals het maken van een moodboard. Het moodboard is super goed zelf te maken via Pinterest bijvoorbeeld, zo kun je voor ieder vertrek in huis een moodboard creëren. Je klikt gewoon telkens afbeeldingen online aan die je wilt bewaren. Met de interieurstylist neem je daarbij de absolute musts mee. Ook op praktisch gebied.

  • Jullie wensen worden in kaart gebracht
  • Meer ruimte creëren? Er hoeft niet altijd een uitbouw geplaatst te worden
  • Praktische oplossingen voor jullie ruimte?
  • Vrijwel alle wensen zijn mogelijk
  • Daarbij wordt uiteraard de gezinssituatie -die van nu en in de toekomst- meegenomen

Interieurvormgeving staat dus voor een breed scala aan mogelijkheden, van een complete herinrichting met alles er op en eraan, tot aan verbouwingen op maat. Een professionele interieurvormgever neemt jullie geheel mee in dit proces en blijft de regie voeren om écht tot een kloppend geheel te komen: boven jullie stoutste verwachtingen! Dit droominterieur kan ook nog eens voor een mooie waardevermeerdering van jullie woning zorgen.