займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Anthurium verzorging

De Anthurium met haar exotische uiterlijk (ook bekend als Flamingoplant), heeft opvallende witte, rode of roze bloemen. Wat vergt de Anthurium verzorging? Lees meer….

Anthurium verzorging
De Anthurium behoort tot de Aronskelkfamilie. Plaats de Anthurium op een uiterst lichte plaats, zodat de bloemen krachtig op kleur kunnen komen, maar niet in direct zonlicht. Tijdens de winterperiode de grond licht vochtig houden en eens per maand bemesten. Tijdens de zomerperiode royaal begieten 2 maal per week en wekelijks licht bemesten. Daarnaast is wekelijks besproeien van de Anthurium bevorderlijk voor het welzijn van de plant.

Meer kamerplanten verzorging? Vetplanten verzorgen Verzorging Bromelia Gatenplant verzorgen


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl