HR++ glas prijzen

De gemiddelde HR++ glas prijzen liggen zeer gunstig. Dat geldt al helemaal als u berekent hoeveel u met HR++ glas bespaart op de stookkosten.

Wilt u nieuw isolatieglas van de categorie HR++ in uw ramen laten plaatsen, houd dan rekening met gemiddelde HR++ glas prijzen van € 80 per m2. Deze prijs is exclusief plaatsingskosten, maar inclusief btw, energietoeslag en verwijderingsbijdrage.

Kosten en besparingen
Over de prijzen voor HR++ beglazing zijn een aantal cijfers te noemen. Die hebben te maken met de prijs voor het glas, het tarief voor plaatsing, maar ook de jaarlijkse besparing die u op de stookkosten behaalt, zowel per m2 glas als voor een gemiddeld huis. u per m2. In het kort komt het hierop neer:
• Kosten glas: € 80 per m2
• Kosten plaatsing: € 40 – € 70 per m2
• Besparing per jaar: € 13 per m2
• Besparing per jaar: € 260 per rijtjeshuis

Populaire glassoort
HR++ is een populaire glassoort in Nederland. Dit komt door de sterke isolerende eigenschappen. Waar traditioneel dubbel glas alleen bestaat uit twee glasplaten met lucht ertussen, werkt HR++ met een speciale gassoor tussen het glas, die extra isoleert. Dit maakt dat HR++ glas prijzen iets hoger liggen dan die van normaal isolatieglas, maar HR++ beglazing biedt ook aanmerkelijk meer comfort en lagere stookkosten.

Subsidie in uw gemeente
Veel gemeenten kennen subsidieregelingen voor het plaatsen van dubbel glas in uw woning. Ze krijgen hier o.a. budget voor vanuit de overheid, die duurzaamheid in de Nederlandse woonhuizen wil bevorderen. Wilt u dus dubbel glas laten plaatsen, informeer dan altijd eerst bij uw gemeente of er toevallig subsidie beschikbaar is. Dit kan nog eens aanzienlijk schelen voor HR++ glas prijzen in uw geval.

  • Meer informatie? Kijk eens op Dubbelglas-weetjes.nl
  • Meer informatie over isloren en besparen