Innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit, dat is Häfele

Häfele, opgericht in 1923 is een Duits familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers op de markt. Over de hele wereld staat Häfele voor je klaar met meer dan 8100 medewerkers in 150 landen en 38 dochterondernemingen. Häfele is zowel producent als distributeur van een breed scala aan meubel- en bouwbeslag, ledverlichting voor meubels, elektronische toegangssystemen, schuifdeurtechniek en nog veel meer.

Häfele biedt slimme oplossingen voor elke ruime en uitdaging, met als doel het creëren van ”meer woongenot per m2”. Met meer dan 150.000 innovatieve artikelen en technologieën van ”Duitse kwaliteit” zorgt Häfele ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Naast een eigen gevarieerd aanbod van de eigen merken, zoals Loox, Dialock, Slido, Axilo en nog veel meer, werkt Häfele ook samen met toonaangevende merken wereldwijd. Dit stelt hen in staat om klanten de beste kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen te bieden. Denk hierbij aan merken als Blum, Hailo, Hawa, Haier en nog veel meer.

De Haier vaatwasser bij Häfele

Het aanschaffen van een vaatwasser is een slimme investering voor elke moderne keuken. Niet alleen neemt het de last van handmatig afwassen weg, maar het biedt ook een efficiënte en gemakkelijke manier om de afwas te doen. Haier, een toonaangevend merk in huishoudelijke apparaten, biedt een scala aan geavanceerde inbouw vaatwassers. Modellen zoals de Haier Washlens Plus Series 2, Haier I-Pro Shine Series en de Dishdrawer E class zijn perfect voor een schone en glanzende vaat. In deze blog duiken we diep in de kenmerken, voordelen en de technologie achter Haier vaatwassers.

Volledig uitgeruste Haier Vaatwassers

Haier vaatwassers zijn volledig geïntegreerd en ontworpen om perfect op te gaan in je keuken. Deze vaatwassers bieden plaats aan maar liefst 16 couverts en hebben minimaal een energieklasse B, wat zorgt voor efficiënte prestaties en energiebesparing. Eén couvert is het serviesgoed dat één persoon nodig heeft voor een maaltijd, inclusief een dinerbord, een dessertbord, een glas, bestek en eventueel andere accessoires. De vaatwassers zijn uitgerust met diverse handige functies:

  • Besteklades en inklapbare houders: Zowel boven als onder in de vaatwasser bevinden zich inklapbare houders die flexibiliteit bieden bij het inladen van verschillende soorten vaat. Besteklades zorgen voor een georganiseerde en efficiënte reiniging van bestek.
  • Programmeermogelijkheden: Met de optie om de starttijd tot 24 uur uit te stellen, kun je de vaatwasser laten draaien wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Sensoren en indicatoren: Diverse bodemsensoren en indicatoren monitoren de voortgang van het wasproces en passen de instellingen aan voor optimale prestaties.

Een van de meest innovatieve functies van Haier vaatwassers is de mogelijkheid om ze te bedienen via de hOn-app. Deze app biedt talloze voordelen:

  • Energie- en kosten besparen: Plan je was cyclus tijdens daluren wanneer de energiekosten lager zijn en activeer de energiebesparende modus voor een efficiënter gebruik van middelen.
  • Washing lens-functie: De app herkent door een foto van de vaat in de vaatwaskorf automatisch de hoeveelheid, het type, het materiaal en de positie van je vaat. Vervolgens stelt het de juiste wasparameters in voor de perfecte was cyclus.

Haier vaatwasser onderdelen

Om ervoor te zorgen dat je Haier vaatwasser altijd optimaal blijft presteren, is het essentieel om originele onderdelen te gebruiken bij eventuele reparaties of onderhoud. Haier biedt een uitgebreid assortiment originele vervangingsonderdelen, variërend van filters en pompen tot deurafdichtingen en bedieningspanelen. Door uitsluitend gebruik te maken van Haier onderdelen, kun je er zeker van zijn dat je apparaat blijft functioneren zoals het hoort, met behoud van de kwaliteit en duurzaamheid waar Haier om bekend staat.