Bouwmarkt & wooninspiratie

Bij diverse bouwmarkten kun je prima wooninspiratie opdoen! Naast het standaard assortiment wat een bouwmarkt verkoopt, zoals gereedschappen en meer, kun je bij sommige bouwmarkten prima woonshoppen. Zo biedt Praxis Bouwmarkt veel lifestyle woonartikelen. Lees meer..

Inspiratie
Bij deze bouwmarkt kun je, naast het standaard assortiment, ook die ene leuke lamp kopen. Of Esprit-home interieur decoratie.
Ben je opzoek naar een mooi ligbad? Of een mooie, handcraft, keuken wandtegel? Bij deze bouwmarkt hebben wij het aangetroffen!

Low-budget
Naast, zoals al eerder genoemd, het standaard assortiment, kun je bij een bouwmarkt vaak prima houten- en laminaatvloeren kopen tegen een schappelijke prijs. Loop dus eerst eens een bouwmarkt binnen, voordat je een speciaalzaak bezoekt en laat je verrassen.
Overigens geldt dit voor meer zaken, denk aan:

  • Tuinmeubelen
  • Tuin & Groen
  • Badkamer meubelen & accessoires

Let op!
Om een woning stijlvol in te richten kun je beter geen blikvanger bij een bouwmarkt kopen, zoals een salontafel en dergelijke. Dergelijke meubels zijn vaak van fineer hout gemaakt en geeft dus de zogenaamde fineer-look. Wel prima aan te schaffen bij een bouwmarkt zijn niet direct opvallende meubelen, zoals een bijkeuken kast of slaapkamerkast.  Over het algemeen zijn bouwmarkt meubelen niet als eye-catcher bedoeld.