Woonwinkels Eindhoven: voor Huis en Inrichting

Woonwinkels Eindhoven: Eindhoven biedt de bezoeker een aantal bijzondere woonwinkels! Woonwinkels Eindhoven bezoeken? Wij maakten de volgende selectie van de leukste woonwinkels in en rondom het winkelcentrum van Eindhoven, voor Huis en Inrichting!

Woonwinkels Eindhoven: Huis en Inrichting

Design Daily’s
Kek design! Je treft het hier in alle vormen: lampen, behang, tafels en aparte hebbedingen! Leuke woonwinkel om ‘ns heerlijk rond te struinen..Design Daily’s is nèt even ‘anders’..!

Yksi
Woonwinkels Eindhoven: Yksi Ontwerp is o.a. verstilt design. De adembenemende eenvoud in de ontwerpen kunnen direct omgezet worden als eye-catcher in je woonkamer! Yksi biedt o.a. lampen, meubels & stoelen en natuurlijk de mooiste woonaccessoires.

Slow Living
Woonwinkels Eindhoven: Romantische woonwinkel! Verkoopt bijzondere Art Nouveau items, fotolijsten, kandelaars, kunstbloemen en dergelijke. Soms iets tuttig, maar daarentegen kun je hier ook zeer bijzondere woonaccessoires aantreffen!

Sfeervol Wonen
Woonwinkels Eindhoven: Sfeervol wonen, alles wat je van een moderne woonwinkel mag verwachten; naturelle houtenkasten, brocante accessoires, kleurrijke wanddecoratie, prachtige stoelen..Sfeervol Wonen mag je kortom niet overslaan!

Puur Design & Interieur
Woonwinkels Eindhoven: Puur Design & Interieur verkoopt prachtige vintage meubelen, maar je kunt hier ook terecht voor woonaccessoires zoals lampen. Wekelijks wordt de voorraad bijgevuld.

De Interieurfabriek
Woonwinkels Eindhoven: De Interieurfabriek, voor het moderne interieur. Op zoek naar een bijzonder meubel? De Interieurfabriek heeft een mooie collectie banken, stoelen, kasten, dressoirs en woonaccessoires.

Meer Woonwinkels?

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Rotterdam

Woonwinkels Utrecht

Woonwinkels Haarlem

Informatie woonwinkels Eindhoven