Woonwinkels Rotterdam: voor Huis en Inrichting

Woonwinkels Rotterdam: Rotterdam; groots, modern, hip en voorzien van een groot winkelcentrum. Woonwinkels Rotterdam bezoeken? Er zijn bijzondere woonwinkels in Rotterdam te vinden voor Huis en Inrichting. Wij zetten de meest bijzondere adressen voor je op een rij

Woonwinkels Rotterdam, winkelcentrum: voor Huis en Inrichting

Kitsch & Kunst
Woonwinkels Rotterdam: Mooie woonaccessoires, van kleurrijk en modern tot brocante. Een kleine greep uit de selectie: meubels, tafels, banken, stoelen, slaapkamer accessoires en ..veel meer! Gelegen in de oude limonade fabriek aan de rivier De Rotte!

Woonstore
Woonwinkels Rotterdam: Wat biedt de Woonstore? Enorm veel leuke woonaccessoires! En daarnaast een grote collectie banken, eettafels, salontafels, stoelen, kasten en meer! Het leuke van een interieur outletwinkel is dat deze diverse interieur stijlen verkopen, afkomstig van verschillende leveranciers.
Deze grote outlet-winkel ligt net buiten Rotterdam, in Capelle aan den IJssel. De winkel ligt op een steenworp afstand van Woonmall Alexandrium.

Trendhopper
Woonwinkels Rotterdam: Voor elk onderdeel in je interieur biedt Trendhopper mooie meubelen en woon accessoires, denk aan: slaapkamer inrichting, woonkamer inrichting, de badkamer… met daarnaast moderne & brocante accessoires.
Trendhopper is tegenover Woonstore gelegen.

Woonmall Alexandrium
Woonwinkels Rotterdam: Het groots opgezette Woonmall Alexandrium biedt plaats aan 60 woonwinkels! Let wel, de meeste woonwinkels bevinden zich in het duurdere segment, wat overigens niet wegneemt dat je er fantastisch kunt woonshoppen! Ben je opzoek naar een bijzonder, niet oubollig Perzisch Tapijt? Hier tref je het! In Woonmall Alexandrium tref je, naast orginaliteit, kwaliteitsproducten.

Kookpunt
Woonwinkels Rotterdam: Het kook-Mekka van Nederland bevind zich in Rotterdam! Kookpunt is de grootste kookwinkel van Nederland. Hier tref je…àlles op modern kook gebied! Fornuizen; de betere merken. Keuken inrichting en accessoires, kookboeken, keukenapparatuur en je kunt je inschrijven voor een kook workshop! Gauw zien!

Loek de Leeuw
Woonwinkels Rotterdam: Bijzonder leuke woonwinkel! Veel woon accessoires, daarnaast een bijzondere collectie moderne banken, eettafels, salontafels en…mooie lampen!

Atelier Herenplaats
Woonwinkels Rotterdam: Kunst door verstandelijk beperkten gemaakt; je kunt de kunst direct kopen; laat je verrassen!


Woonwinkels Rotterdam: Kleine decoratieve interieur winkel! Barstens vol kleurrijke, oosterse lampen en andere woonaccessoires, zoals..cactussen. Leuk.

Meer interieur winkels? Bezoek ook eens:

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Breda

Woonwinkels Middelburg

Woonwinkels Maastricht

Woonwinkels Groningen

Informatie woonwinkels Rotterdam