Steigerhout Meubelen

Steigerhout tuinmeubelen & meubelen: De laatste tuin trend? Steigerhout Tuinmeubelen. Modern interieur..? Wederom: Steigerhout meubelen!
Daar waar steigerhout voorheen werd vernietigd als afvalhout, wordt het tegenwoordig getransformeerd tot de hipste meubelen voor het moderne interieur & tuin. Steigerhout meubelen zijn zowel bruikbaar voor binnen- als buitenshuis.

Steigerhout meubelen hebben definitief hun opmars gemaakt in de moderne woning. Het hout oogt naturel en authentiek, met hier en daar wat inkervingen. Bij steigerhout meubelen is eigenlijk geen plank hetzelfde, dat geeft steigerhout meubelen hun doorleefde uiterlijk.

Wat is Steigerhout
Steigerhout is gemaakt van Vurenhout. De steigerhouten planken hadden hun functie voornamelijk in de bouw, als bruikbaar hout voor de steigers. Dit hout is sterk en goed weerbestendig.

Steigerhouten meubelen voor het interieur
Steigerhout meubelen zijn voornamelijk white wash, of grijzig van kleur. Je treft steigerhout meubelen in vele varianten, van wandmeubel, boekenkast en eettafels, tot spiegellijsten en ledikanten. Het design van deze meubelen is vaak eenvoudig en strak; past dus perfect in een landelijk interieur, maar verrassend genoeg ook in een modern of zelfs industrieel interieur. Je koopt de meubelen in outlet woonwinkels en speciaalzaken. Er zijn ook speciaalzaken welke voor jou geheel naar jouw eigen ontwerp en op maat gemaakt,  meubelen verkopen van steigerhout.

Steigerhout Tuinmeubelen
Steigerhout tuinmeubelen zijn helemaal van nu: in een moderne tuin wil je geen kunststof tuinmeubilair, maar steigerhout tuinmeubelen, voor een naturelle-look. Vanuit zijn oorsprong zijn steigerhout tuinmeubelen prima voor buiten geschikt, het hout is weerbestendig en hoeft niet behandeld te worden. Wel kan het hout verkleuren door invloeden van buitenaf.

Informatie over steigerhout tuinmeubelen – steigerhouten meubelen & tuintrends

Webshop: Steigerhout meubelen