Miele Apparatuur

Modern, veelzijdig en inspirerend, dat is Miele apparatuur. Professionele kwaliteit voor de consumenten keuken. Je kunt kiezen voor vrijstaande keukenapparatuur, wat vooral praktisch is wanneer je zelf je keuken wilt samenstellen uit losse delen. Daarnaast biedt Miele apparatuur ook inbouw producten.
Een kleine greep uit de bijzondere collectie van Miele apparatuur:

Combi-Stoomoven
De combi-stoomoven kun je zowel als gewone oven gebruiken, evenals stoomoven. In de stoomoven kun je in principe alles wat je normaliter kookt, nu gaar stomen. Voordelen? Door voeding gaar te stomen gaan er aanzienlijk minder vitamines verloren dan tijdens gewoon koken. Je groentes zullen knapperig uit de oven komen en je hebt er geen omkijken naar. Je stelt simpelweg de stoomtijd in.
In de combi-stoomoven kun je ook gecombineerd stomen en bakken. Broodjes van een dag oud kun je op deze wijze weer als vers afgebakken na 2 minuten uit de oven halen.

Koelkasten
Onder Miele apparatuur tref je een groot assortiment koelkasten; de mogelijkheden zijn eindeloos en sluiten aan op de lifestyle van nu. Denk aan wijnklimaat bewaarkasten, het NoFrost systeem en separate koelsystemen.

Koffieautomaten
Een ingebouwd koffieautomaat in je keuken; wat kan het leven toch fijn zijn. Miele apparatuur biedt diverse soorten ingebouwde koffieautomaten, je kunt o.a. kiezen voor een koffiebonen maalsysteem, maar ook voor het handige Nespresso systeem.

Bezoek ook eens:

Aansluiten digitale tv