TV Apparatuur

Ze zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit onze woonkamer: Plasma en LCD – TV apparatuur! Maar wat zijn nu precies de voordelen en waar let je op? Lees meer…

Plasma – TV Apparatuur
Het platte beeldscherm van de plasma TV bestaat uit vloeibare kristallen. Plasma schermen zijn in zeer groot formaat verkrijgbaar. Een nadeel kan zijn ten opzichte van LCD schermen dat daglicht meer weerspiegelt wordt en daarnaast is Plasma TV apparatuur duurder om aan te schaffen.

HD TV apparatuur
HDTV, wat High Definition Television betekent, biedt de kijker een veel scherper beeld dan het huidige PAL beeld wat nu nog gangbaar is. HDTV is steeds meer in opkomst. Via digitale televisie ontvang je programma’s welke in HD uitgezonden worden, hoewel het aanbod nu nog beperkt is. Abonnementen op HD TV zijn momenteel hierdoor relatief duur.

LCD – TV Apparatuur
Het LCD scherm biedt ten opzichte van Plasma een scherper beeld. Daarnaast is LCD TV apparatuur voordeliger in aanschaf dan Plasma schermen en beter geschikt als PC monitor. Ook heeft het LCD scherm minder last van daglicht weerspiegeling.

Bezoek ook eens:

Aansluiten digitale tv

Boston radio