займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Bitumen Dakbedekking

Bitumen daken: Wanneer je een nieuw dak op je woning laat plaatsen kan een Bitumen dak een goede optie zijn als dakbedekking. Dit materiaal vind zijn oorsprong in aardolie. Je kunt Bitumen zien als een overblijfsel van behandelde aardolie, hoewel het tegenwoordig gemaakt wordt van ontwikkelde grondstoffen.

Bitumen dakbedekking heeft als voordeel dat het waterdicht is en een waterafstotende werking heeft. Heb je een enigszins hellend of plat dak, dan kan Bitumen dakbedekking een goede, praktische oplossing bieden. Daarnaast is Bitumen gemakkelijk aan te brengen en hecht het materiaal goed. Nog een voordeel van Bitumen daken is dat het gemakkelijk aanpasbaar is onder hogere temperaturen.

Je treft onder Bitumen Dakbedekking 3 varianten op dit product.
Wij benoemen hier echter alleen de meest gangbare en toepasbare vorm, namelijk Bitumineus SBS (SBS: Styreen Butadien Styreen). Aan de Bitumen is synthetisch geproduceerd rubber toegevoegd. De eigenschappen van Bitumineus SBS bieden enkele voordelen, namelijk:

– Het materiaal is elastischer en hierdoor gemakkelijker toepasbaar.

– De dakbedekking hecht gemakkelijker, op diverse soorten ondergronden.

– De rollen zullen minder verhit hoeven te worden om bruikbaar te zijn.

– Het materiaal is bijzonder sterk en weerbestendig.

Meer daken? Bezoek ook eens:

Rieten Daken

Kunststof Dakpannen

Dak reiniging

Oud Hollandse Dakpannen

Zinken daken


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl