Interieurwinkels Breda: woonaccessoires Huis & Interieur

Interieurwinkels Breda: in Breda tref je de leukste interieurwinkels! Interieurwinkels Breda bezoeken? Winkelcentrum Breda biedt tal van inspirerende interieurwinkels. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij:

Interieurwinkels Breda: woonaccessoires Huis & Interieur

De Toren antiek & interieur
De Toren antiek & interieur is gevestigd in het winkelcentrum van Breda en heeft een totaal oppervlak van ruim 2.000 M2. Wat kun je zoal vinden in deze ruim opgezette interieur winkel? Bijzonder veel meubelen, zowel landelijke sfeer, design als antiek. Daarnaast biedt De Toren mooie woonaccessoires!

Het Lindehuys
Interieurwinkels Breda: Adembenemend mooie interieur woonaccessoires en meubelen. Een bezoek aan deze prachtige interieur winkel, gevestigd in Ulvenhout, gelegen naast Breda, is absoluut een aanrader.

LA Lichtarchitektuur
Interieurwinkels Breda: Lampen, lampen en nog eens lampen! Op zoek naar écht een bijzonder lamp? Dan kun je niet om een bezoek heen aan LA Lichtarchitektuur in Breda!

Wereldwinkel Breda
Interieurwinkels Breda: De ruime Wereldwinkel Breda heeft prachtige woonaccessoires in haar collectie uit alle delen van de wereld, waaronder lampen en keramiek. Absoluut het bezoeken waard.

Smaak Design Outlet
Interieurwinkels Breda: de collectie van Smaak Design Outlet omvat een gala van uiteenlopende moderne meubelen en woonaccessoires, in alle kleuren en maten.

Meer Interieurwinkels? Bezoek ook eens…

Interieurwinkels Middelburg

Interieurwinkels Haarlem

Interieurwinkels Rotterdam

Informatie Interieurwinkels Breda: woonaccessoires Huis & Interieur