Interieurwinkels Rotterdam: woonaccessoires Huis & Interieur

Interieurwinkels Rotterdam: Rotterdam; groots, modern, hip en voorzien van een groot winkelcentrum. Interieurwinkels Rotterdam bezoeken? Er zijn bijzondere interieurwinkels in Rotterdam te vinden voor Huis en Interieur. Wij zetten de meest bijzondere adressen voor je op een rij

Interieurwinkels Rotterdam, winkelcentrum: woonaccessoires Huis en Inrichting

Kitsch & Kunst
Interieurwinkels Rotterdam: Mooie woonaccessoires, van kleurrijk en modern tot brocante. Een kleine greep uit de selectie: meubels, tafels, banken, stoelen, slaapkamer accessoires en ..veel meer! Gelegen in de oude limonade fabriek aan de rivier De Rotte!

Interieurwinkel Delft
Meubel en Slaaphuys Delft biedt een royale woonwinkel waar je heerlijk uren kunt rondstruinen, met mooie woonaccessoires van o.a. Riverdale!

Woonstore
Interieurwinkels Rotterdam: Wat biedt de Woonstore? Enorm veel leuke woonaccessoires! En daarnaast een grote collectie banken, eettafels, salontafels, stoelen, kasten en meer! Het leuke van een interieur outletwinkel is dat deze diverse interieur stijlen verkopen, afkomstig van verschillende leveranciers.
Deze grote outlet-winkel ligt net buiten Rotterdam, in Capelle aan den IJssel. De winkel ligt op een steenworp afstand van Woonmall Alexandrium.

Trendhopper
Interieurwinkels Rotterdam: Voor elk onderdeel in je interieur biedt Trendhopper mooie meubelen en woon accessoires, denk aan: slaapkamer inrichting, woonkamer inrichting, de badkamer… met daarnaast moderne & brocante accessoires.
Trendhopper is tegenover Woonstore gelegen.

Woonmall Alexandrium
Interieurwinkels Rotterdam: Het groots opgezette Woonmall Alexandrium biedt plaats aan 60 woonwinkels! Let wel, de meeste woonwinkels bevinden zich in het duurdere segment, wat overigens niet wegneemt dat je er fantastisch kunt woonshoppen! Ben je opzoek naar een bijzonder, niet oubollig Perzisch Tapijt? Hier tref je het! In Woonmall Alexandrium tref je, naast orginaliteit, kwaliteitsproducten.

Kookpunt
Interieurwinkels Rotterdam: Het kook-Mekka van Nederland bevind zich in Rotterdam! Kookpunt is de grootste kookwinkel van Nederland. Hier tref je…àlles op modern kook gebied! Fornuizen; de betere merken. Keuken inrichting en accessoires, kookboeken, keukenapparatuur en je kunt je inschrijven voor een kook workshop! Gauw zien!

Loek de Leeuw
Interieurwinkels Rotterdam: Bijzonder leuke woonwinkel! Veel woon accessoires, daarnaast een bijzondere collectie moderne banken, eettafels, salontafels en…mooie lampen!

Atelier Herenplaats
Interieurwinkels Rotterdam: Kunst door verstandelijk beperkten gemaakt; je kunt de kunst direct kopen; laat je verrassen!

Danny de Cactus
Interieurwinkels Rotterdam: Kleine decoratieve interieur winkel! Barstens vol kleurrijke, oosterse lampen en andere woonaccessoires, zoals..cactussen. Leuk.

Meer interieur winkels? Bezoek ook eens:

Interieurwinkels Amsterdam

Interieurwinkels Breda

Interieurwinkels Middelburg

Interieurwinkels Maastricht

Interieurwinkels Groningen

Informatie Interieurwinkels Rotterdam