Toilet ideeën & Hangend toilet

Inspiratie opdoen voor leuke toilet ideeën? Lees hier meer over toilet ideeën & voordelen van het hangend toilet…

Voordelen Hangend toilet
Een hangend toilet past perfect binnen een modern toilet interieur en biedt als groot voordeel het schoonmaak gemak van de toiletvloer. Daarnaast komt de toiletruimte ook nog eens groter over door een hangend toilet, vanwege het vrij blijven van de toiletvloer. Het hangend toilet is te bedienen door een in de muur ingebouwd bedieningspaneel.


Toilet ideeën
Combineer het hangend toilet met een natuursteen vloer en een mooie ovale waskom, of een mooie witte vierkante design wastafel. Houd de kleuren naturel voor een stijlvol effect. Plaats de wastafel op een hangende kast en berg hier de toiletartikelen op; opgeruimd staat netjes.

Klik hier voor Badkamer ideeën & hier voor meer toilet ideeën