Betaalbare Koopwoningen Franse Ardennen (Ardennes) Huizen Frankrijk

Op zoek naar een voordelig huis in Frankrijk? Je kunt nog steeds betaalbare koopwoningen in de Franse Ardennen (Ardennes) vinden! Een groot voordeel van de  Franse Ardennen is de typisch Franse sfeer die je aantreft van kleine pittoreske dorpjes, eeuwen oude kloosters, boerderijen en heuvellandschap op slechts zo’n 4 á 5 uur rijden van Nederland. Het klimaat in de Franse Ardennen is merkbaar warmer en droger dan bij ons..

Wat kun je verwachten van de Franse Ardennen?
Cultuur, natuur, charmante historische dorpen en kleine stadjes in een vredige omgeving van bos en heuvels. De twee grootste plaatsen in de Franse Ardennen zijn Sedan en Charleville-Mézières. Beiden plaatsen zijn naar onze begrippen relatief klein; Sedan telt ongeveer 20.000 inwoners en Charleville-Mézières bijna 60.000 inwoners. Cultuur is alom vertegenwoordigd in beide plaatsen; Sedan bezit een schitterend kasteel en Charleville diverse historische bouwwerken van grote orde.

Betaalbare koopwoningen Franse Ardennen
Goed zoeken levert prima betaalbare huizen op in de Franse Ardennen. Vooral oude boerderijen en oudere woningen tref je aan in de prijsklasse Eur. 130.00,= / Eur. 170.000,= Vaak zijn deze koopwoningen goed gerenoveerd. Het beste kun je op zoek gaan naar betaalbare koopwoningen door deze streek persoonlijk te bezoeken in plaats van via internet het huizenaanbod door te lopen. Het kan je duizenden euro’s besparen.

Meer betaalbare koopwoningen Frankrijk, klik hier. Meer Frankrijk info? Verborgen gebreken Franse woningenDe Franse makelaar