Vakantie in Spa Belgische Ardennen

Een vakantie in Spa, Belgische Ardennen staat garant voor even helemaal weg in een andere omgeving, en toch zo dichtbij! Spa biedt een vakantie van veelzijdigheid: natuur, cultuur en uitgaan in de Belgische Ardennen!

Spa is oud grandeur. Hier hangt de geur van lang vervlogen tijden. Het mondaine, Franstalige,  Spa is bij iedereen bekend om zijn mineraalwater. Maar wist je dat Spa ook een fantastisch kuuroord heeft? Hier kun je het Spa bronwater overigens direct proeven! In Spa tref je een groot casino, vele restaurants en op zondag wordt er altijd een charmante vlooienmarkt gehouden, waar je schattige spullen op de kop kunt tikken!

Vakantie in Spa, Belgische Ardennen
Spa is niet alleen een schitterend stadje, het ligt ook bijzonder mooi gelegen, omgeven door heuvels en bossen. In de directe omgeving tref je nog een bijzonder charmant stadje: Malmedy. Dit bloemrijke stadje heeft een prachtige oude stadskern. Beide plaatsen zijn eeuwen oud. Rondom Spa, Belgische Ardennen, tref je alles wat je van de Ardennen mag verwachten: heuvels, meertjes en bossen.