Openhaard & verse luchttoevoer

Nu de wintermaanden weer voor de deur staan zal menigeen weer gezellig de openhaard gaan opstoken, maar wist je dat een openhaard veel lucht kan onttrekken uit de ruimte? Lees meer..

Openhaard & verse luchttoevoer
Een standaard openhaard onttrekt nogal wat verse lucht uit een ruimte, houd hier dus rekening mee door goed te ventileren, of roosters open te houden.
Heb je een afgesloten openhaard dan ontrekt deze verse lucht uit de ruimte waarin deze zich bevindt. Er dient in dit geval extra verse lucht aangevoerd worden, dit kan al heel eenvoudig, middels bijvoorbeeld een raam open zetten. Komt er geen verse lucht in de ruimte dan kun je hiervan slaperig worden vanwege zuurstof gebrek.

Voordelig openhaardhout kopen

Menig openhaard liefhebber weet dat zakken haardhout van zo’n 10 kg. niet bepaald voordelig zijn bij de Bouwmarkt, om maar niet te spreken zelfs over de benzinepomp. Daarnaast is de kwaliteit van dit hout ronduit slecht: veel te vochtig goedkoop hout.

Wilt u kwaliteit hout voor een bulk prijs? Ga dan snel naar de website: Haardhout.nl – Zij leveren door heel Nederland voordelig haardhout.