займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Voetgangersbrug in Rotterdam: de luchtsingel komt er!

Met meerderheid van stemmen is op maandag 12 maart jl. het project van ZUS Rotterdam (Zones Urbaines Sensibles) verkozen als beste idee met ‘de Voetgangersbrug wat een luchtsingel wordt in Rotterdam!

Voetgangersbrug Rotterdam
Wat nu nog futuristisch lijkt wordt werkelijkheid in Rotterdam. Zus Rotterdam ontvangt, in samenwerking met Hofbogen BV, met het winnen van het beste idee een geldbedrag van vier miljoen Euro om de luchtsingel waarschijnlijk permanent te realiseren. Aanvankelijk zou de luchtsingel, was de verwachting, 5 jaar blijven staan en was hiermee een tijdelijk project.

Luchtsingel Rotterdam: de locatie!
De voetgangersbrug, met een totale lengte van 350 m,  zal Rotterdam CS verbinden met de Delfsepoort en de Hofbogen. Wat zijn de Hofbogen? De kleine locaties onder het oude spoorviaduct bij Hofplein, waar winkeltjes en bedrijfjes gevestigd zijn.

Stadsakkers Rotterdam
Naast het idee voor de voetgangersbrug komt er naar alle waarschijnlijkheid een parkje rondom de voetgangersbrug en stadsakkers op enkele omliggende gebouwen!

Meer Rotterdam? Winkelen in Rotterdam, Architectuur in Rotterdam, Alexandrium in Rotterdam


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl