Het adres voor haarden

Bedrijfsnaam / Auteur: Jan
Website: haardencentrum-Hoevelaken.nl
NoProfileImage1

Haardencentrum Hoevelaken is uw specialist op het gebied van haarden. Of het nu gaat om een openhaard, een kachel of juist een mooie schouw om de boel af te werken, wij kunnen u hiermee helpen. Ons uitgebreide assortiment geeft u in alles een ruime keuze. Op onze website kunt u allerlei haarden bekijken, maar u bent ook welkom in onze showroom, gevestigd op het bedrijventerrein “Horstbeek” te Hoevelaken. U kunt daar allerlei brandende opstellingen bezichtigen en u door onze medewerkers te laten informeren. Wij zorgen er voor dat de toonzaal altijd voorbeelden heeft van de nieuwste trends.

Sfeervolle haarden

Mooie haarden kunnen ieder huis meer sfeer meegeven. Het maakt niet uit wat voor woning u heeft, er is altijd wel een passende oplossing. Graag helpen wij u deze te vinden. Het maakt ons niet uit of wij u met een gaskachel of een houthaard blij kunnen maken, wij zijn van al deze markten thuis.

Wij hebben de technische kennis om overal een geschikt rookkanaal te plaatsen, dat voor kachels en haarden noodzakelijk is. Dit kan zowel in een oud als in een nieuw huis. Ook bij de renovatie van een schoorsteen zijn onze rookkanalen een optie. Omdat het belangrijk is dat de installatie goed verloopt, werken wij alleen met eigen installatieteams. Daarmee waarborgen wij een kwalitatieve levering van onze producten en diensten.

Contact

Interesse gekregen in haarden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan eenvoudig met het formulier op onze website: www.haardencentrum-Hoevelaken.nl. Vul daar uw gegevens in en geef aan met welke vragen u zit. Eventueel kunt u foto’s uploaden die uw thuissituatie inzichtelijk maken. Dan kunnen wij u beter op maat adviseren en inschatten welke haarden goed in uw interieur passen. Wij nemen hoe dan ook zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie over haarden en verwarming