Altijd gezonde lucht in huis met Stadler Form!

Schone, gezonde lucht in huis is heel belangrijk in onze tijd; we leven en werken veelal binnen. Om dit voor elkaar te krijgen, kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een luchtbevochtiger aan te schaffen. Stadler Form is een toonaangevend merk op het gebied van luchtkwaliteit binnenshuis. In de collectie van Stadler Form bevinden zich luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, luchtwassers en aroma-diffusers. Met deze producten brengt u de lucht in huis op het juiste vochtigheidsniveau, wordt de lucht gereinigd of wordt een heerlijk aroma verspreid. De producten zijn tevens zeer stijlvol vormgegeven, waardoor deze objecten niet een doorn in het oog maar een ware lust voor het oog zijn.

Waarom kiezen voor een luchtbevochtiger van Stadler Form?

De producten van Stadler Form zijn met de uiterste zorg ontworpen en vervaardigd. De meeste producten hebben meerdere functies, waardoor bijvoorbeeld de lucht gereinigd wordt, en tegelijkertijd een heerlijk aroma wordt verspreidt. De ontwerpen zijn gemaakt door toonaangevende productdesigers als Carlo Borer, Kurt Zimmerli, Matti Walker en Fabian Zimmerli. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een luchtreiniger, luchtbevochtiger, luchtwasser of aroma diffuser van Stadler Form. Een parel van een luchtbevochtiger is bijvoorbeeld de Stadler Form Oskar, verkrijgbaar in de kleuren zwart, magenta, titanium en wit. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor koud water en is zeer stil. Wanneer de droge lucht door dit apparaat gaat, worden hier direct de bacteriën uit gefilterd. Ideaal voor in een kinderkamer!

 

luchtbevochtiger