De voordelen van woonbeton

Een vloer is van grote invloed op de sfeer binnen het interieur. De keuze voor een bepaald type vloer is logischerwijs van groot belang voor de meeste consumenten. Als je eenmaal voor een vloer hebt gekozen zit je er immers jaren aan vast, want het is over het algemeen te duur om een vloer meerdere keren te vervangen. In dit artikel willen we het gaan hebben over woonbeton, wat de voordelen zijn en waarom het een goede keuze is.

Hedendaagse klasse

Wie voor woonbeton kiest, heeft een grote kans dat zijn interieur er stijlvol uit komt te zijn. Je kunt voor verschillende kleuren kiezen en zodoende is er veel mogelijk op het gebied van woonbeton. Er zijn maar weinig vloeren waarbij je zoveel vrijheid hebt als het om de keuze voor de kleur gaat. Daarnaast heeft woonbeton een naadloze afwerking, wat er erg fraai uit ziet. De betonnen vloer is op dit moment één van de meest gewilde en hippe vloeren waarvoor je kunt kiezen.

betonnen vloer in een woning
Moderne betonvloer. Foto: DesignBetonVloer.nl

 

De levensduur van woonbeton

Over het algemeen gaan betonnen vloeren langer mee dan bijvoorbeeld een vloerbedekking. Dit is iets wat je mee zal moeten nemen in je keuze, omdat dit aan het einde de rit flink wat geld kan schelen. Beton slijt minder hard en is bovendien makkelijk schoon te houden. Wanneer er iets op de grond gevallen is, kun je dit eenvoudig schoonmaken met en doekje.

Ben je overtuigd van woonbeton? Neem dan een kijkje op de website van DesignBetonVloer.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over woonbeton en daarnaast kun je hier ook de prijzen voor het leggen bekijken.

Meer inspiratie, voorbeelden: de houten vloer