Paneelgordijnen voor grote ramen

Het prettige van grote ramen is dat ze zorgen voor heel veel licht in huis. Het nadeel is helaas de inkijk en de felle zon. Wil je geniet van de voordelen maar niet van de nadelen dan zij paneelgordijnen een perfecte oplossing. Je houdt zo zelf de controle over de hoeveelheid licht die door de ramen naar binnen valt.

Paneelgordijnen bestaan uit meerdere panelen van stof die hangen aan een railsysteem. Als je ze geheel uitschuift geniet je van optimale privacy en helemaal open geeft maximale lichtinval. Daarnaast kun je zelf spelen met open en dichte panelen. Daarbij zijn paneelgordijnen ook handig als ruimteverdeler of om een open kast mee te bedekken.  

 

Het prettige van paneelgordijnen

Paneelgordijnen hangen strak naar beneden waardoor ze weinig ruimte innemen. Door de loshangende lamellen bepaal je nauwkeurig de hoeveelheid licht. Verder zijn ze energiebesparend en geven ze een prettige sfeer in huis. Door minimalistische panelen lijkt de kamer optisch groter. Met het kindveilige koordsysteem kun je de paneelgordijnen eenvoudig bedienen. Als je paneelgordijnen op maat bestelt, monteer je ze eenvoudig zelf en dat scheelt in de kosten.

 

Mooi design

Paneelgordijnen worden ook wel Japanse gordijnen genoemd. Dat komt door hun strakke en minimalistische design. Deze elegante en chique uitstraling zorgen voor een aangename sfeer in de kamer. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in meerdere gedempte tinten, zoals crème, grijs, taupe of antraciet en daarnaast ook in felle kleuren als rood en blauw. Hierdoor passen ze altijd aan bij de rest van je interieur. Je kunt ook panelen in verschillende kleuren naast elkaar hangen, hierdoor creëer je een speels effect, zeker als deze tinten terugkomen in accessoires zoals kussen en kaarsen. Bij Creon Raamdecoratie is het altijd mogelijk vooraf een kleurstaal te bestellen zodat je het effect vast kunt zien. Ook de kleuren van de rails (twee tot vijf) en onderlatten kun je zelf bepalen, zoals wit, zilver of antraciet.

Paneelgordijnen zorgen voor sfeer in huis. Het design komt goed uit in een stijlvolle en rustgevende ruimte, waar de lichtinval belangrijk is. Kijk een op de website van Creon voor een impressie en informeer naar de mogelijkheden.