Banken voor elk interieur van De Troubadour

Foto: De Troubadour
Foto: De Troubadour

De juiste bank kiezen voor je interieur kan best een moeilijke opgave zijn. Er zijn zoveel punten waar je rekening mee moet houden en er is veel keus. Daarbij heeft ook iedereen een eigen smaak in woonstijl. De Troubadour biedt een groot aanbod aan banken en mogelijkheden waardoor je zeker op de ideale bank uitkomt. Dus hierbij een guide voor jou om te gebruiken naar jouw zoektocht naar de perfecte bank:

Onderzoek je woonstijl

Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel woonstijlen. Vroeger was het gangbaar om bij een specifieke woonstijl te blijven en daar de gehele woning mee te vullen. Dat is (gelukkig) tegenwoordig niet meer zo. Je mag lekker mix & matchen met elke woonstijl die bij jou past, of dit er nou 2 of 3 door elkaar zijn. Het is wel belangrijk om te weten welke punten jij belangrijk vindt aan een nieuwe bank voor in huis. Wil je een hoek? Wil je een actieve zitting of lounge? Welke kleur en stof is gewenst? Heb je kinderen en/of huisdieren? Beantwoord dit soort vragen voor jezelf om na te gaan wat gewenst is voor jou en vanuit daar ga je verder.

What’s next?

De volgende stap is het proefzitten in de winkel op verschillende banken. Het assortiment van De Troubadour is zo breed en gevarieerd waardoor je makkelijk een selectie zou kunnen maken tussen 2 à 3 banken.

  • Een rechte bank is bijvoorbeeld het beste voor een kleinere ruimte en past perfect bij een fauteuil of poef.
  • Of een hoekbank die genoeg ruimte biedt voor het hele gezin om te loungen.
  • Of kies voor een elementenbank, waardoor je helemaal vrij bent in hoe je de zithoek wilt indelen.
  • De elementenbank kan telkens weer een andere opstelling krijgen, zo kun je blijven variëren.
  • Zo hebben ze een breed scala aan stoffen in verschillende kleuren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen bank op te bouwen die volledig voldoet aan al je behoeften.

Geen levertijd meer

De Troubadour heeft een speciale collectie genaamd Lounging by Troubadour waar de banken geen levertijden hebben. Dat betekent dat jij al binnen 7 dagen een gloednieuwe bank in huis kan hebben. Elke bank is in een gespiegelde opstelling verkrijgbaar en in vier verschillende stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Hoe ideaal is dat? Het zijn in totaal drie banken waaruit je de keus hebt:

  • Day: Een ultieme loungebank met een lange longchair om lekker in te hangen en te relaxen na een lange dag werken.
  • Bubble: Een fijne bank waar je ook makkelijk oma en opa op kwijt kan bijvoorbeeld. De bank heeft losse kussens en brede armleuningen waardoor de Bubble een relaxte en gezellige aanblik geeft.
  • Loft: Deze bank is een stuk strakker en moderner dan de andere twee, maar daardoor niet minder comfortabel. De Loft heeft een recamiere waardoor lounging nog steeds mogelijk is met afgeronde leuningen, wat zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

Zoals je ziet zijn er genoeg keuzes bij De Troubadour te vinden voor wellicht een geschikte bank voor in jouw interieur. Is het toch te lastig om een keus te maken? Dan kan je altijd even langs gaan in de winkel voor vakkundig advies.