Woonwinkels Haarlem: voor Huis en Inrichting

Woonwinkels Haarlem: In Haarlem tref je de leukste woonwinkels.Woonwinkels Haarlem bezoeken? Haarlem heeft een sfeervol winkelcentrum, waar zich een aantal bijzondere woonwinkels bevinden. Een dagje Haarlem bezoeken is genieten van het slenteren door de middeleeuwse straatjes van het winkelcentrum, waarna je op het oude marktplein koffie drinkt! Haarlem mag je niet missen wanneer je wilt winkelen in een sfeervolle stad

Woonwinkels Haarlem: voor Huis en Inrichting

De Woonkelder
De woonkelder is een echte interieur outlet! Hier tref je de hipste woonaccessoires, designbanken, teakkasten en..meer voor het moderne interieur.

Ka International
Woonwinkels Haarlem: Ka International presenteert een prachtige collectie stoffen voor op de bank, kussens en o.a. gordijnen. Alles naar eigen ontwerp.

Studio 2in1
Voor keuken & badkamer design bezoek je Studio 2in1! Daarnaast tref je hier mooie keuken- en badkameraccessoires!

De Schatkamer:
Woonwinkels Haarlem: Kleurrijke woonaccessoires bij interieur zaak De Schatkamer! Lounge banken, naturelle houten meubelen; tafels, stoelen, kasten en schattige bijproducten voor de keuken: De Schatkamer in een notendop! Zeker bezoeken!

…Leuk!
Leuk! Woonwinkels Haarlem: Snoezig woonwinkeltje wat ook kleding verkoopt. Hier tref je allerhande woonaccessoires!

The Pine Store
Woonwinkels Haarlem: Denk modern klassieke meubelen. The Pine Store verkoopt kersen- en eikenhouten meubelen en allerhande moderne woon accessoires. Je kunt hier net die ene mooie lamp kopen, of die bijzonder strakke lederen stoel.

Ottomania
Woonwinkels Haarlem, Ottomania. Een aanrader! Ottomania verkoopt bijzondere producten uit het voormalig Ottomaanse rijk (Turkije & Syrie) – Zeer leuke woonaccessoires, slaapkamer textiel en badkamer textiel. Zien!

Meer interieur zaken? Bezoek ook eens:

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Rotterdam

Woonwinkels Utrecht

Woonwinkels Groningen

Informatie woonwinkels Haarlem