Woonwinkels Maastricht: voor Huis en Inrichting

Woonwinkels Maastricht: In Maastricht tref je een aantal bijzondere woonwinkels wat betreft Huis en Inrichting. Woonwinkels Maastricht bezoeken? Dan zit je in Maastricht goed: Maastricht geldt absoluut als een van de mooiste Nederlandse steden; nergens anders in Nederland tref je de bourgondische sfeer aan die deze stad zo uniek maakt.
Zet Maastricht in je agenda wanneer je een dagje fantastisch wilt winkelen, naast de onderstaande adressen tref je in het winkelcentrum van Maastricht leuke winkels op het gebied van woonaccessoires.

Woonwinkels Maastricht, winkelcentrum: Huis en Inrichting

De VerwonderinG
Woonwinkels Maastricht: Voor het moderne design interieur! Prachtige producten. Naast meubelen ook lampen met handgemaakte kappen en bijzondere oosterse antieke kasten. Gauw zien!

Sebasti
Woonwinkels Maastricht: Sebasti heeft een mooie collectie retro meubelen van o.a. Gispen en verlichting. Houd je van een retro interieur, haal dan hier je hart op!

Villa Trepetie
Woonwinkels Maastricht: Een aanrader! Hand beschilderde serviezen en authentieke producten. Een bezoekje aan Villa Trepetie? Zij verkopen ook meubels, stoffen èn de allermooiste woonaccessoires! De stijl is met name Brocante.

Gay Jongen Maastricht
Woonwinkels Maastricht: Niet alleen voor ‘Gay jongens’! Ben je liefhebber van een strak design interieur op gebied van keukens, badkamers, verlichting en interieur? Bezoek dan zeker deze de woonwinkel!

Meer interieur zaken? Bezoek ook eens:

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Rotterdam

Woonwinkels Haarlem

Woonwinkels Breda

Informatie Woonwinkels Maastricht