Woonwinkels Breda: voor Huis en Inrichting

Woonwinkels Breda: in Breda tref je de leukste woonwinkels! Woonwinkels Breda bezoeken? Winkelcentrum Breda biedt tal van inspirerende woonwinkels. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij:

Woonwinkels Breda Winkelcentrum: voor Huis & Inrichting

De Toren antiek & interieur
De Toren antiek & interieur is gevestigd in het winkelcentrum van Breda en heeft een totaal oppervlak van ruim 2.000 M2. Wat kun je zoal vinden in deze ruim opgezette interieur winkel? Bijzonder veel meubelen, zowel landelijke sfeer, design als antiek. Daarnaast biedt De Toren mooie woonaccessoires!

Het Lindehuys
Woonwinkels Breda: Adembenemend mooie interieur woonaccessoires en meubelen. Een bezoek aan deze prachtige interieur winkel, gevestigd in Ulvenhout, gelegen naast Breda, is absoluut een aanrader.

LA Lichtarchitektuur
Woonwinkels Breda: Lampen, lampen en nog eens lampen! Op zoek naar écht een bijzonder lamp? Dan kun je niet om een bezoek heen aan LA Lichtarchitektuur in Breda!

Wereldwinkel Breda
Woonwinkels Breda: De ruime Wereldwinkel Breda heeft prachtige woonaccessoires in haar collectie uit alle delen van de wereld, waaronder lampen en keramiek. Absoluut het bezoeken waard.

Smaak Design Outlet
Woonwinkels Breda: de collectie van Smaak Design Outlet omvat een gala van uiteenlopende moderne meubelen en woonaccessoires, in alle kleuren en maten.

Meer Woonwinkels?

Woonwinkels Middelburg

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Rotterdam

Informatie woonwinkels Breda, voor huis en inrichting