Woonwinkels Middelburg: voor Huis & Inrichting

Woonwinkels Middelburg: in Middelburg tref je de leukste woonwinkels! Woonwinkels Middelburg bezoeken? Winkelcentrum Middelburg biedt tal van inspirerende woonwinkels. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij:

Woonwinkels Middelburg Winkelcentrum: voor Huis & Inrichting

De Gruiter Wonen en Diezijn
Woonwinkels Middelburg: Design & brocante sfeer – diverse soorten woonaccessoires, meubelen, kasten – Alles in prachtige uitvoering – Hip & modern, zowel steigerhout meubelen als klassieke meubelen

The Kitch Company
Woonwinkels Middelburg: Kitch, en nog eens Kitch! Kleurrijke woonaccessoires – zoek je iets markants, of een kek-cadeautje? Breng zeker eens een bezoek aan The Kitch Company in Middelburg!

El Kantra
Woonwinkels Middelburg: Marokkaanse & Oosterse meubelen: prachtige banken, Oosterse kleden en natuurlijke bijzondere Marokkaanse, Oosterse Lampen én…Marokkaanse tegels. Zowel wandtegels als vloertegels! Wil je jouw huis inrichten met een Oosters tintje..? Dan kunnen wij je absoluut El Kantra (De Brug) in Middelburg aanraden!

Antiekhandel De Pagter
Woonwinkels Middelburg: Nabij het winkelcentrum van Middelburg tref je Antiekhandel De Pager. Zij bieden o.a. banken en fauteuils met lederen bekleding. Zoek je een bijzonder meubelstuk uit vervlogen tijden? Bezoek dan zeker eens Antiekhandel De Pagter!

Paleis op de Dam
Woonwinkels Middelburg: Bij Paleis op de Dam in Middelburg koop je mooie serviezen! O.a. Blond Amsterdam en meer. Koffiebonen, Illy koffie, wooncadeau’s en accessoires, je vindt het allemaal bij Paleis op de Dam!

Meer Woonwinkels?

Woonwinkels Middelburg

Woonwinkels Amsterdam

Woonwinkels Rotterdam

Informatie Woonwinkels Middelburg voor Huis en Inrichting