Interieurwinkels Haarlem: woonaccessoires Huis & Interieur

Interieurwinkels Haarlem: In Haarlem tref je de leukste interieurwinkels. Interieurwinkels Haarlem bezoeken? Haarlem heeft een sfeervol winkelcentrum, waar zich een aantal bijzondere interieurwinkels bevinden. Een dagje Haarlem bezoeken is genieten van het slenteren door de middeleeuwse straatjes van het winkelcentrum, waarna je op het oude marktplein koffie drinkt! Haarlem mag je niet missen wanneer je wilt winkelen in een sfeervolle stad

Interieurwinkels Haarlem: woonaccessoires Huis & Interieur

De Woonkelder
De woonkelder is een echte interieur outlet! Hier tref je de hipste woonaccessoires, designbanken, teakkasten en..meer voor het moderne interieur.

Ka International
Interieurwinkels Haarlem: Ka International presenteert een prachtige collectie stoffen voor op de bank, kussens en o.a. gordijnen. Alles naar eigen ontwerp.

Studio 2in1
Voor keuken & badkamer design bezoek je Studio 2in1! Daarnaast tref je hier mooie keuken- en badkameraccessoires!

De Schatkamer:
Interieurwinkels Haarlem: Kleurrijke woonaccessoires bij interieur zaak De Schatkamer! Lounge banken, naturelle houten meubelen; tafels, stoelen, kasten en schattige bijproducten voor de keuken: De Schatkamer in een notendop! Zeker bezoeken!

…Leuk!
Leuk! Interieurwinkels Haarlem: Snoezig woonwinkeltje wat ook kleding verkoopt. Hier tref je allerhande woonaccessoires!

The Pine Store
Interieurwinkels Haarlem: Denk modern klassieke meubelen. The Pine Store verkoopt kersen- en eikenhouten meubelen en allerhande moderne woon accessoires. Je kunt hier net die ene mooie lamp kopen, of die bijzonder strakke lederen stoel.

Ottomania
Interieurwinkels Haarlem, Ottomania. Een aanrader! Ottomania verkoopt bijzondere producten uit het voormalig Ottomaanse rijk (Turkije & Syrie) – Zeer leuke woonaccessoires, slaapkamer textiel en badkamer textiel. Zien!

Meer Interieurwinkels? Bezoek ook eens:

Interieurwinkels Amsterdam

Interieurwinkels Rotterdam

Interieurwinkels Utrecht

Interieurwinkels Groningen

Informatie Interieurwinkels Haarlem: woonaccessoires Huis & Interieur