Interieurwinkels Maastricht: woonaccessoires Huis & Interieur

In Maastricht tref je een aantal bijzondere interieurwinkels voor Huis en Interieur. Interieurwinkels Maastricht bezoeken? Reis dan zeker af naar het zuiden, want: Maastricht geldt als absoluut een van de mooiste (on-)Nederlandse steden; nergens anders in Nederland tref je de bourgondische sfeer aan die deze stad zo uniek maakt. Zet Maastricht in je agenda wanneer je een dagje fantastisch wilt winkelen. Naast de onderstaande adressen tref je in het winkelcentrum van Maastricht leuke winkels op het gebied van woonaccessoires.

Interieurwinkels Maastricht: woonaccessoires Huis & Interieur

De VerwonderinG
Interieurwinkels Maastricht: Voor het moderne design interieur! Prachtige producten. Naast meubelen ook lampen met handgemaakte kappen en bijzondere oosterse antieke kasten. Gauw zien!

Sebasti
Interieurwinkels Maastricht: Sebasti heeft een mooie collectie retro meubelen van o.a. Gispen en verlichting. Houd je van een retro interieur, haal dan hier je hart op!

Villa Trepetie
Interieurwinkels Maastricht: Een aanrader! Hand beschilderde serviezen en authentieke producten. Een bezoekje aan Villa Trepetie? Zij verkopen ook meubels, stoffen èn de allermooiste woonaccessoires! De stijl is met name Brocante.

Gay Jongen Maastricht
Interieurwinkels Maastricht: Niet alleen voor ‘Gay jongens’! Ben je liefhebber van een strak design interieur op gebied van keukens, badkamers, verlichting en interieur? Bezoek dan zeker deze de interieurwinkel!

Meer interieur zaken? Bezoek ook eens:

Interieurwinkels Amsterdam

Interieurwinkels Rotterdam

Interieurwinkels Haarlem

Interieurwinkels Breda

Interieurwinkels Maastricht: woonaccessoires Huis & Interieur