Interieurwinkels Middelburg: woonaccessoires Huis & Interieur

Interieurwinkels Middelburg: in Middelburg tref je de leukste interieurwinkels! Interieurwinkels Middelburg bezoeken? Winkelcentrum Middelburg biedt tal van inspirerende interieurwinkels. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij:

Woonaccessoires Huis & Interieur

De Gruiter Wonen en Diezijn
Interieurwinkels Middelburg: Design & brocante sfeer – diverse soorten woonaccessoires, meubelen, kasten – Alles in prachtige uitvoering – Hip & modern, zowel steigerhout meubelen als klassieke meubelen

The Kitch Company
Interieurwinkels Middelburg: Kitch, en nog eens Kitch! Kleurrijke woonaccessoires – zoek je iets markants, of een kek-cadeautje? Breng zeker eens een bezoek aan The Kitch Company in Middelburg!

El Kantra
Interieurwinkels Middelburg: Marokkaanse & Oosterse meubelen: prachtige banken, Oosterse kleden en natuurlijke bijzondere Marokkaanse, Oosterse Lampen én…Marokkaanse tegels. Zowel wandtegels als vloertegels! Wil je jouw huis inrichten met een Oosters tintje..? Dan kunnen wij je absoluut El Kantra (De Brug) in Middelburg aanraden!

Antiekhandel De Pagter
Interieurwinkels Middelburg: Nabij het winkelcentrum van Middelburg tref je Antiekhandel De Pager. Zij bieden o.a. banken en fauteuils met lederen bekleding. Zoek je een bijzonder meubelstuk uit vervlogen tijden? Bezoek dan zeker eens Antiekhandel De Pagter!

Paleis op de Dam
Interieurwinkels Middelburg: Bij Paleis op de Dam in Middelburg koop je mooie serviezen! O.a. Blond Amsterdam en meer. Koffiebonen, Illy koffie, wooncadeau’s en accessoires, je vindt het allemaal bij Paleis op de Dam!

Meer Interieurwinkels?

Interieurwinkels Breda

Interieurwinkels Amsterdam

Interieurwinkels Rotterdam

Informatie woonaccessoires Huis & Interieur Middelburg