займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Kerstmarkt Schloss Moyland bij Kleve

De kerstmarkt bij Schloss Moyland in de gemeente Bedburg-Hau, Duitsland (nabij Kleve) is een unieke kerstmarkt in de tuin van het kasteel Moyland.

Unieke sfeer kerstmarkt Schloss Moyland
De kerstmarkt wordt jaarlijks een week lang gehouden van 11.00u ’s ochtends tot 20.00u ’s avonds. Er wordt entree gevraagd, deze bedraagt € 3,= p.p.
Het unieke van deze kerstmarkt is dat deze in de kasteeltuin wordt gehouden van Schloss Moyland. ’s Avonds is de sfeer betoverend door alle lichtjes en het decor van het kasteel.
Deze grote kerstmarkt wordt druk bezocht, nabij het kasteel liggen grote parkeerplaatsen waar het zoeken is naar een plaatsje. Het houdt in dat je gerust 5 a 10 minuten moet lopen voordat je bij het kasteel aankomt.

Handwerk producten op kerstmarkt Schloss Moyland
De producten welke op de kerstmarkt bij Schloss Moyland worden verkocht zijn voornamelijk handwerk en kunstnijverheid producten! Geen rommel dus op deze kerstmarkt, maar unieke handwerk producten. Ideaal om een leuk cadeau te vinden of prachtige spullen voor versiering van de kerstboom.

Meer kerstmarkten? Bezoek ook: Kerstmarkt Kleve & Kerstmarkt Aken & Online kaarsen kopen & Kerstboom kopen

Informatie Kerstmarkt Schloss Moyland nabij Kleve
Weekje weg? Spa België!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl